فهرست مطالب
ترمیم مو برای خانم ها و روش های آن
ترمیم مو برای خانم ها
ترمیم مو برای خانم ها جزو یکی از مهم ترین موارد زیبایی به شمار می رود. همانطور که می دانید زیبایی مسئله مهمی بین زنان و مردان است که یکی از آنها، موهای پرپشت است که آرزوی همه افراد اعم از زن و مرد می باشد.
تقریبا 90 درصد از مردان گزینه مناسبی برای عمل جراحی ترمیم مو هستند، زنان تصور می کنند، آنها نیز می توانند کاندیدای مناسبی برای این روش درمان باشند و گاها کاشت مو برای خانم ها نیز موثر واقع می شود.
دریافت تخفیف 500 هزار تومانی کاشت مو + مشاوره رایگان
تعداد کمی از خانم ها به این نوع روش درمانی نیاز دارند واما آنها کاندیدای مناسبی برای پیوند مو هستند.
خانم ها هم همانند آقایان گاها دچار ریزش مو می شوند و به جهت پرپشت تر شدن مو نیاز به ترمیم مو دارند. البته این مسئله به معنای ریزش شدید نیست و گاها پیوند مو برای خانم ها در شرایط ریزش خفیف رخ می دهد؛ اما به صورت کلی پیشنهاد می شود که خانم ها ترمیم مو را انجام ندهد.
در ادامه به بررسی دلایل اثبات کننده نامناسب بودن ترمیم مو برای خانم ها پرداخته ایم.
تفاوت عمل ترمیم مو در آقایان و خانم ها
در مردان قسمت های اهدا کننده ی پایدار وجود دارد که باعث موفقیت آمیزی این اهدا می شود به این معنی که فولیکول های موجود در آن منطقه تحت تاثیر دی هیدروتسترون قرار نمی گیرند. این شرایط مربوط به طاسی در مردان است.
اما در طاسی الگوی زنان، این قسمت های اهدا کننده معمولا ناپایدار است زیرا ریزش مو در خانم ها در جایی به خصوص نیست و هنگام اهدا کردن این عمل ناپایدار است و موفقیت به همراه ندارد به همین جهت پیشنهاد می شود که خانم ها از روش های دیگری به جهت ترمیم مو استفاده کنند.
پزشکان اگر سعی در اهداکننده ناپایدار داشته باشند یک عمل غیر اخلاقی است و فقط به سود اقتصادی آن فکر می کنند.
تفاوت اصلی دیگر، در خط جلوی مو می باشد. خانم ها اغلب علاقه ای ندارند که به جلوی موی آنها دست زده بشود و می خواهند آنها را آنطور که هست حفظ کنند زیرا ریزش مو در آنها بیشتر در نواحی پشت سر می باشد و اغلب نگران کم حجمی موهایشان هستند هرچند که این عمل برای پرپشتی نیست و تنها به این شکل است که موها از منطقه ای به منطبق دیگر از سر منتقل شود و با ترمیم مو شما شاهد پرپشتی موها نخواهید بود.
در آقایان این مسئله بر عکس است، آنها علاقه دارند جلوی موی خود را پر کنند، زیرا اکثرا مشکل ریزش و طاسی جلوی سر دارند که از ناحیه پشت سرشان به قسمت جلوی سر منتقل می شود.
چه خانم هایی کاندیدای خوبی برای ترمیم مو هستند؟
به گفته ی محققان و متخصصان درصد بسیار کمی از خانم ها کاندیدای خوبی برای عمل ترمیم مو هستند. فقط حدود 2 تا 5 درصد از خانم هایی که دچار ریزش مو هستند کاندیدای مناسبی برای این روش از درمان هستند. این خانم ها شامل افراد زیر می باشند:
- خانوم هایی که به دلیل وجود طاسی کششی (غیر هورمونی) دچار ریزش مو هستند می توانند برای ترمیم مو مناسب باشند.
- خانوم هایی که قبلا عمل زیبایی یا پلاستیک انجام داده اند و نگران ریزش مو های خود در آن نواحی هستند.
- خانوم هایی که الگوی مشخصی از طاسی دارند که مشابه الگوی طاسی در مردان است که می تواند شامل رکود مویی، نازک شدن مو در راس سر (روی تاج یا بالای پوست سر) و ناحیه اهدا کننده ای که تحت تاثیر آندروزنتیک قرار نگیرد، بشود.
- خانوم هایی که در اثر تروما دچار ریزش مو می شوند که این افراد شامل قربانیان سوختگی، زخم هایی که در اثر تصادفات به وجود آمده و سوختگی های شیمیایی هستند و می توانند ترمیم مو را انجام دهند.
- خانم هایی که در قسمت جلوی سر خود دارای تار موی نازک و همچنین کم پشت هستند و در قسمت اطراف و پشت سر دارای موهای ضخیم تر و با کیفیت می باشند می توانند جزء کاندید های مناسب به شمار بروند.
- خانم هایی که از سایر روش های درمانی و افزایش پرپشتی موی سر خود مانند روش های خانگی استفاده کرده اند و به نتایج و تاثیرات ایده آل خود نرسیده اند نیز می توانند کاندید مناسبی جهت انجام این اقدام به شمار روند.
- معمولا برخی از افراد خواستار رسیدن به نتایج مطلوب در کوتاه ترین زمان ممکن هستند و فرصت زیادی برای دست یابی به نتایج دلخواه خود را ندارند گزینه خوبی برای این اقدام به شمار نمی روند. زیرا جهت رسیدن به تاثیرات مثبت در کاشت مو نیاز به چندین ماه زمان می باشد.
- برخی از افراد متقاضی گاهی به دلایلی همچون نا آگاهی و کمبود اطلاعات انتظارات نا به جا و غیر منطقی از انجام کاشت مو داشته و این عامل باعث نارضایتی از نتایج بعد از کاشت می شود. لذا افرادی با مطالعه و تحقیق کاملی به سراغ انجام کاشت مو می روند در حالت کلی کاندید مناسبی به حساب می آیند.
- یکی مهم ترین نکات در رابطه با شرایط مناسب جهت کاندید بودن برای کاشت مو، دارا بودن سلامتی فیزیکی و جسمی مناسب در شخص می باشد. افراد متقاضی جهت انجام این اقدام نباید به هیچ گونه بیماری خاصی مبتلا باشند به خصوص بیماری های مرتبط با پوست و مو.
- به طور کلی در بیشتر افراد ممکن است در سنین بین 20 الی 30 سالگی ریزش موی شدیدی داشته باشند و به نوعی فعالیت های ریزش مو بیشتر می باشد. لذا افرادی که دوره ریزش موی شدید خود را رفع کرده اند کاندید مناسبی جهت انجام روش های درمانی مانند کاشت مو به حساب می آیند.
- از دیگر شرایط مهم جهت اینکه کاندید مناسبی برای انجام این اقدام محسوب شوید، شدت و یا میزان طاسی و ریزش موی سر می باشد. افرادی که میزان کم پشتی موی آن ها در قسمت هدف کمتر است و از طرفی دیگر دارای بانک موی مناسبی می باشند می توانند تاثیرات و نتایج به مراتب بهتر از سایر افراد بدست آورند.
- معمولا پوست سر افراد از لحاظ و جنبه های مختلف با یکدیگر تفاوت هایی دارند. لذا برای افرادی که دارای پوست سر انعطاف پذیر و نرمی هستند کاندید مناسب تری جهت انجام این اقدام به شمار می روند زیرا در این صورت جای زخم و اسکار در نواحی هدف باقی نمی ماند و کار پزشک بسیار راحت تر است.
روش های جایگزین کاشت مو به جهت ترمیم مو در خانم ها
- داروها بهترین راه درمان برای ریزش موی خانم ها به جای کاشت مو هستند؛ که یکی از آنها مینوکسیدیل است، این دارو در ابتدا به عنوان درمانی برای فشار خون بالا استفاده می شد اما پس از مدتی افرادی که از آن استفاده می کردند متوجه افزایش رشد مو های خود در نواحی کم پشت شدند. این دارو باید مستقیما روی پوست سر قرار بگیرد و رشد مو را تحریک کند.
این دارو نسبت به ترمیم مو به روش کاشت مو درمان معجزه آسایی نیست ولی با این وجود باعث رشد موهای جدید در قسمت هایی از سر می شود، اما نمی تواند تراکم از دست رفته را کامل بازگرداند.
این دارو باید حداقل دو ماه به صورت متداول استفاده شود تا نتیجه دلخواه حاصل شود در غیر این صورت نتیجه قابل قبولی نخواهد داشت، پس بهتر است این درمان تا 12 ماه مداومت داشته باشد.
برای استفاده از این دارو مطمئن شوید محلی که می خواهید دارو را قرار دهید خشک است. با استفاده از قطره چکان یا اسپری از آن استفاده کنید. این کار را در روز دوبار در محل مو های نازک خود انجام دهید سپس دست ها و قسمتی از پیش که آغشته به این محلول شده است را کامل بشویید.
- استفاده از مکمل های آهن می تواند روش دیگری از این درمان به جهت راه جایگزین ترمیم مو باشد. کمبود آهن می تواند یکی از دلایل اصلی ریزش مو در خانم ها باشد. به خصوص اگر شما سابقه ی کم خونی و خون ریزی شدید در دوران قاعدگی دارید. در این روش پزشک آزمایشات لازم را در خانم ها انجام می دهد.
اگر این آزمایشات نشان دهد که شما دچار کمبود آهن هستید مکمل های مربوطه برای شما تجویز می شود که بتوانید تا حدودی از ریزش مو جلوگیری و آن را متوقف کنید اما اگر آهن شما کافی باشد مصرف زیاد آن باعث مشکلاتی مانند یبوست و ناراحتی معده خواهد شد.
- ترمیم یا کاشت مو روشی است که پزشکان با برداشتن یک نوار از پوست سر و قرار دادن در ناحیه ای که طاسی دارد آن را انجام می دهند. امروزه جراحان کاشت مو از روشی به نام فولیکول استفاده می کنند. در طی این روش، پزشکان یک قسمتی از پوست سر را برداشته و آن را به صدها پیوند کوچک ریز تقسیم می کنند.
هر پیوند که توسط سوزن یا تیغ ایجاد می شود این پیوند ها در آن قسمت انجام می گیرد و پس از مدتی رشد طبیعی خود را ادامه می دهند.
عوارض ترمیم مو در خانم ها
1- درد : بعد از عمل ترمیم مو بیشتر بیماران دچار درد هستند؛ زیرا به دنبال اعصاب محیطی در منطقه ای که یک قسمتی از پوست سر برداشته می شود اتفاق می افتد. این عمل حدود 6 تا 8 ساعت به طول می انجامد. برای کاهش این درد ها، از تزریق های که مربوط به این موضوع است استفاده شود و همچنین باید استراحت کافی داشته باشید.
2- ورم : یکی از شایع ترین عوارض ترمیم مو، ورم است. ورم در زمان جراحی شروع می شود. این ورم ایجاد شده تا پیشانی هم قابل مشاهده است گاهی آنقدر شدید است ک چشم های بیمار به سختی باز می شود. برای پیش گیری و به حداقل رساندن این عوارض باید از ماساژ درمانی، پک های یخ، استروئیدی های نفوذی و… استفاده شود.
3- خونریزی : پوست سر چه طاس باشد و چه مو داشته باشد، خون رسانی فراوانی دارد اما میزان خون ریزی در حین عمل کاشت مو به جهت Hair repair بسیار اندک است.
معمولا این خونریزی ها بعد از عمل اتفاق می افتد. برای جلوگیری از این اتفاق باید از داروهای ضد التهابی غیر استروئیدی، ویتامین، آسپرین و الکل یا سایر داروهای ضد انعقادی استفاده شود و باید استفاده از سیگار به مدت دو هفته متوقف شود.
4- زخم های قابل مشاهده : زخم ها در محل هایی که پیوند مو صورت گرفته قابل مشاهده است. جای زخم ترمیم مو به صورت خطی قابل مشاهده است. این جای زخم به دلیل ورود مکرر پانچ ایجاد می شود.
مزیت های ترمیم مو برای خانم ها
طبیعتا روش ها و متد هایی که امروزه در سراسر دنیا به عنوان روش های درمانی و زیبایی استفاده می شود دارای مزیت های به مراتب بیشتر و بهتر از عوارض و معایب آن ها می باشند که باعث شده استفاده از آن ها مرسوم و باقی بماند. ترمیم مو نیز دارای مزیت های عمده ای برای شخص متقاضی آن می باشد و می تواند تاثیرات بسیار مطلوبی برای کاربران داشته باشد.
مزیت های متعددی برای روش های کاشت و ترمیم مو برای خانم ها و یا آقایان وجود دارد، اما یکی از مهم ترین آن ها این است که از روش های مختلف کاشت مو تا کنون افراد بسیار زیادی در سراسر دنیا استفاده کرده و اکثریت آن ها توانسته اند به نتایج مطلوب و مثبتی دست یابند و به نوعی استفاده از این روش برای افراد تا حد زیادی می تواند دارای نتایج موثر باشد.
مزیت دیگر کاشت مو این است که پس از اتمام دوران بهبودی و نقاهت و رویش موها به طور کامل، موهای جدید ویژگی ها و خصوصیات مشابه به سایر موهای بدن را دارا خواهند بود و کاملا طبیعی به نظر خواهند رسید.
پس از کاشت مو به دلیل رویش مو های جدید و پرپشت شدن آن ها، چهره شخص تا حد بسیار زیادی تغییر خواهد یافت و زیباتر و جوان تر از گذشته به نظر خواهد رسید. این تاثیرات پس از انجام ترمیم باعث افزایش اعتماد به نفس در شخص نیز خواهد شد.
مزیت دیگر این روش آسان بودن انجام آن برای شخص متقاضی و همچنین عدم وجود درد و یا خون ریزی شدید در حین انجام عمل می باشد. همچنین پس از اتمام این اقدام هیچ نیازی به استفاده از پانسمان های مراقبتی برای مدت زمان طولانی نمی باشد و علاوه بر آن نیازی به بستری شدن و یا استراحت به مدت طولانی ندارد.
نتیجه مهم و بسیار پر اهمیت ترمیم مو را می توان دائمی بودن و ماندگاری تمام تاثیرات و نتایج حاصل از آن دانست. تنها با یکبار استفاده از این اقدام دیگر شخص نیاز به انجام مجدد آن نخواهد داشت. لذا از بابت زمان و همچنین هزینه ای نسبت به بسیاری از روش های موقتی بهتر و به صرفه تر خواهد بود.
شما می توانید با مراجعه به کلینیک تخصصی پوست و مو رز با متخصصین مجرب این کلینیک پوست مو مشورت نمایید. جهت مشاوره با شماره ۰۲۱۴۴۰۶۷۰۰۵ تماس بگیرید.