پوست و مو

مراقبت از ابروها در برابر اختلال کندن مو

مراقبت از ابروها در برابر اختلال کندن مو

>> مراقبت از ابروها در برابر اختلال کندن مو

مراقبت از ابرو در برابر یک بیماری عجیب و وسواسی که به نام اختلال کندن ابرو و مو از آن یاد می شود. در این بیماری فرد اقدام به کشیدن و کندن موهای خود می کند. با توجه به این که افراد ممکن است ابروهای خود را هم بکنند، باید سعی شود به گونه ای یا از ابروها مراقبت کرد یا به هر نحوی این اختلال را درمان کند.

 

مراقبت از ابروها در برابر اختلال کندن مو

 

این بیماری تریکوتیلومانیا نام دارد و به دلایل مختلفی ایجاد می شود و در انواع خفیف تا شدید می تواند وجود دارد. اختلال کندن مو معمولاً در سنین نوجوانی و برای افرادی که دارای مشکلات استرس و افسردگی هستند ایجاد می شود و اگر به سرعت درمان نشود به یک عادت بد و دیر درمان تبدیل خواهد شد.

دریافت تخفیف نقدی خدمات کلینیک رز + مشاره رایگان

 

مراقبت از ابروها در برابر اختلال کندن مو

>> علائم اختلال کندن مو و مراقبت از ابرو در برابر آن

این اختلال با علائم مختلفی بروز می کند. در برخی مواقع فرد به صورت ناخودآگاه اقدام به کندن موهای ابرو و سر خود می کند. از این رو مراقبت از ابرو و مو در این افراد کمی سخت تر است. علائم زیر را می توان در این بیماران مشاهده کرد.

  1. برخی از این افراد هنگامی قبل از کشیدن موی خود یا هنگامی که می خواهند در برابر این کار از خود مقاومت نشان دهند دارای احساس تنش می شوند و همین امر باعث می شود که دست به این اقدام بزنند.
  2. برخی دیگر پس از کشیدن مو احساس لذت و رضایت دارند و به همین علت بیشتر به این کار ادامه می دهند.
  3. فرد ممکن است موهای سر و ابرو که در دسترس هستند را بکشد یا حتی موهای بدن خود را نیز بکشد. پس برای مراقبت از ابرو و موهای سر باید برای درمان آن اقدام کرد. برخی اوقات کشیدن موهای مژه سبب می شود تا پلک نیز دچار آسیب شود یا حتی به چشم هم آسیب برسد.
  4. در این اختلال فرد ممکن است موهای کنده شده را بر روی لب و صورت خود ماساژ دهد یا با آن ها بازی کند یا اقدام به خوردن آن ها کند.
  5. این افراد معمولاً در کنار اختلال کندن مو مشکلات دیگری مانند کندن پوست، گاز گرفتن ناخن و جویدن لب ها را هم دارند.
  6. در اکثر این افراد پنهان کردن این اختلال نیز وجود دارد و سعی می کنند در خلوت خود اقدام به کندن مو کنند پس باید روش های مراقبت از ابرو و مو به آن ها آموزش داده شود و به درمان این اختلال اقدام کرد؛ زیرا در موارد شدید فرد به مرور موهای خود را کامل از دست خواهد داد.

برخی از افرادی که نیاز به مراقبت از ابروی خود در برابر این بیماری دارند، سعی می کنند به صورت عمدی در زمان عصبانیت یا پریشانی این کار را انجام دهند یا برای این که میل شدید به کشیدن مو دارند برای رهایی از این میل اقدم به کشیدن محکم تر موهای خود کنند.

 

>> مراقبت از ابرو و درمان بیماری اختلال کندن مو

اگر به دنبال یک راهکار برای مراقبت از ابروهای خود هستید تا در برابر این اختلال جان سالم به در ببرند، باید اول سعی کنید این اختلال را درمان کنید. با توجه به این که بیماری کندن مو ممکن است از عوامل محیطی و ژنتیکی مختلفی نشات بگیرد، باید سعی کرد بررسی های مختلفی در این موارد انجام داد.

برای مراجعه به پزشک هر چه زودتر باید اقدام کرد و از روانپزشک یا روانشناس در این موارد کمک گرفت. این بیماری به طور معمول بین سنین 10 تا 13 سال و نوجوانی رخ می دهد که باید در همان سن اقدام به درمان آن کرد تا از تشدید آن جلوگیری کرد.

اکثر افرادی که به این بیماری دچار می شوند دارای اختلالات دیگری مانند افسردگی، وسواس، اضطراب و مواردی از این قبیل هستند و باید این اختلالات را هم به صورت موازی درمان کرد تا بیماری دوباره بعد از مدتی برنگردد.

در اصل رفتار درمانی بهترین درمان است که به نام تمرین برگرداندن عادت از آن یاد می شود. برای این درمان ابتدا یک عادت مناسب را پیدا کرده و فرایند جایگزینی یک عادت خوب به جای یک عادت بد را پیشه می کنند. تکنیک های آرامش بهترین راهکار است که فرد از بروز تنش در خلق و خوی خود جلوگیری کند و به صورت غیر مستقیم اقدام به درمان این بیماری کند.

می توان در زمان بروز مشکل به سادگی با مشت کردن دست ها و فشار به آن ها هم فشار موجود بر روان را تخلیه کرد و هم از بروز اختلالات مضر جلوگیری کرد. با این راهکارهای ساده اینچنینی می توان مراقبت از ابرو و مو را سامان داد و از کم پشتی و حتی از دست دادن مو و ابرو جلوگیری به عمل آورد.

برخی از پزشکان برای موارد حاد تر و شدید داروهای مهار کننده و ضد افسردگی را تجویز می کنند که در مواردی که بسیار شدید است داروهای ضد روانپریشی نیز تجویز خواهد شد.

این افراد معمولاً در کنار اختلالات ساده ای مانند کندن مو اقدام به خودزنی یا آسیب زدن به دیگر اجزای بدن خود هم می کنند و باید هر چه سریع تر درمان شوند.

 

>> مراقبت از ابرو برای جلوگیری از کنده شدن آن

اگر تازه شروع به درمان کرده اید و ممکن است تا زمانی که عادات جدید جایگزین شوند یا درمان کامل شود، اقدام به کندن ابروهایتان کنید بهتر است که آنقدر موی ابرو را کوتاه کنید که به راحتی نتوانید آن را در دست بگیرید.

هنگامی که موها کوتاه هستند با فشار بیشتری کنده می شوند و حتی ممکن است اصلاً نتوانید آنها را در بین انگشتانتان بگیرید. پس سعی کنید ابروهایتان را کوتاه نگه دارید و همزمان به درمان بیماری و اختلال کندن مو نیز بپردازید.

برای مراقبت از ابرو در قبال این بیماری و اختلالات ناشی از آن باید هنگامی در محیط تنش زا وارد می شوید، خود را آرام کرده یا محیط را ترک کنید. سعی کنید دستانتان را در جیب خود قرار دهید یا آن ها را به هم قفل کنید. آگاهانه با دستانتان بازی کنید.

به مرور متوجه می شوید که این عادت از سرتان افتاده است و دیگر اقدام به کندن موهای خود نمی کنید.

در اکثر موارد افراد دچار اعتماد به نفس پایینی هستند و این اختلال نیز صدمات بیشتری را در این مورد وارد می کند. به همین علت نه تنها برای مراقبت از ابرو و موهای خود بلکه به منظور این که بتوانید اعتماد به نفس خود را بازیابید و راحت تر در اجتماع حاضر شوید باید سریع تر برای درمان این اختلال اقدام کنید و به محض دیدن اولین نشانه ها برای مدیریت آن اقدام کنید تا به عادات رفتاری ناپسند و با درمان مشکل تبدیل نشود.

 

کلینیک پوست و مو رز ارائه دهنده تمامی خدمات پوست و مو و زیبایی اعم از کاشت ابرو و … می باشد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *