کاشت مو

کاشت مو تضمینی با شرایط استثنایی

کاشت مو تضمینی با شرایط استثنایی

کاشت مو تضمینی

کاشت مو یک راه حل انقلابی برای حل مشکل کسانی است که دچار ریزش مو یا طاسی روی پوست سر خود شده اند. با استفاده از تکنیک های مختلف کاشت و پیوند مو، می توانید به طور کاملا طبیعی صاحب مو هایی یکدست و متراکم و جذاب شوید.

کاشت مو تضمینی با شرایط استثناییمزیت مهم کاشت مو نسبت به دیگر روش های مقابله با ریزش مو این است که راه حلی دائمی است و در واقع شما با یک بار انجام کاشت، برای همیشه از نعمت داشتن مو هایی سالم و پرپشت لذت خواهید برد. برای بسیار از متقاضیان کاشت، این سوال پیش می آید که چه تضمینی وجود دارد که مو های کاشته شده بعد از مدتی دوباره دچار ریزش نشوند؟

دریافت تخفیف 500 هزار تومانی کاشت مو + مشاوره رایگان

در این مطلب با بررسی و معرفی تکنیک های مختلف کاشت و پیوند مو، این سوال شما را پاسخ می دهیم.

کاشت مو تضمینی با شرایط استثناییآیا کاشت مو با ضمانت انجام می شود؟

در کلینیک های معتبر و مطمئن پوست و مو مانند کلینیک تخصصی رز، برای انجام کاشت مو به شما ضمانت نامه ای داده می شود که ضمانت می کند تا مو های کاشته شده به طور کاملا طبیعی و قابل انتظار، رشد کنند. البته این به شرطی است که شما از فولیکول های کاشته شده در پوست سر به طور درست مراقبت کنید و در روند رشد آن ها اختلالی ایجاد نکنید.

شاید برای شما این سوال به وجود بیاید اگر ریزش مو دوباره آغاز شود، چه تضمینی وجود دارد که مو های کاشته شده از بین نروند؟

پاسخ این است که مو ها برای کاشت از قسمت هایی از سر برداشته می شوند که به آن بانک مو یا ناحیه ی اهدا کننده می گویند. ویژگی مهم مو ها در این قسمت از سر این است که ریشه های آن ها یا همان فولیکول ها، در برابر هورمون DHT مقاوم هستند. هورمون DHT عامل اصلی ریزش موها در مردان است.

اما مقاومت فولیکول های کاشته شده به قدری است که حتی ممکن است مو های قدیمی شما دچار ریزش و نازک شدن شوند اما مو های کاشته شده با قوت سر جای خود باقی بمانند. حتی در برابر عواملی مانند گرما و استفاده از سشوار و وسایل مشابه، مو های کاشته شده نسبت به مو های طبیعی که از قبل روی سر بودند، مقاومت بیشتری دارند و دیر تر آسیب می بینند.

آیا امکان دارد بعد از کاشت مو دچار ریزش مو شوم؟

اگر در سنین جوانی و وقتی که هنوز الگوی ریزش مو ها در سر شما کاملا مشخص نشده است اقدام به کاشت و پیوند مو بکنید، این احتمال وجود دارد که بعد از کاشت، مو های طبیعی و قدیمی شما همچنان به نازک شدن و ریزش ادامه دهند. اما مو های کاشته شده در برابر ریزش مقاوم هستند و مشکلی برای آن ها پیش نمی آید.

البته این به شرطی است که کاشت مو با موفقیت و به طور درست انجام شده باشد. مواردی هست که باعث می شود کاشت با شکست مواجه شود و پس از مدتی فولیکول های کاشته شده آسیب ببینند و از بین بروند. در ادامه بعضی از دلایل شکست کاشت را بررسی می کنیم.

آیا کاشت مو همیشه موفقیت آمیز است؟

اگر چه کاشت و پیوند مو یکی از ایمن ترین و مطمئن ترین راه های داشتن مو های سالم و پرپشت است، اما در موارد معدودی ممکن است کاشت نتیجه بخش نباشد. این موارد را بررسی می کنیم:

تجربه ی پایین پزشک

با توجه به تعداد زیاد متقاضیان کاشت و پیوند مو به شکل طبیعی، افراد زیادی به سمت این بازار هجوم آورده اند و طبیعی است که از میان تعداد بسیار زیاد پزشکانی که خدمات مربوط به کاشت را انجام می دهند، عده ای از آن ها تجربه و مهارت کافی را نداشته باشند.

این افراد با ارائه دادن کاشت با قیمت پایین، متقاضیان را وسوسه می کنند تا کاشت را نزد آن ها انجام دهند. اما کمبود تجربه و دانش و مهارت کافی باعث می شود تا تسلط لازم بر تکنیک های مختلف کاشت مو را نداشته باشند. به همین دلیل فولیکول ها پس از کاشت نمی توانند به درستی رشد کنند و کاشت با شکست همراه می شود.

آسیب دیدن پیوند های مو حین کاشت

یکی از رایج ترین اشتباهاتی که پزشکان کم تجربه یا کم مهارت انجام می دهند، آسیب زدن به پیوند های مو در حین کاشت است. همان طور که می دانید، در کاشت مو فولیکول ها و پیوند های مو از پشت سر برداشته می شوند و به ناحیه ای که دچار طاسی یا ریزش شده است انتقال می دهند.

این انتقال کار بسیار حساس و ظریفی است و باید با نهایت دقت انجام شود. چرا که فولیکول ها موجودات زنده ای هستند که در برابر عوامل محیطی بسیار آسیب پذیر هستند. اگر در این مرحله پیوند های مو آسیب ببینند، بسیار بعید است که به طور مطلوب روی سر رشد کنند.

نامناسب بودن متقاضی کاشت

اگر چه کاشت مو برای بسیاری از مردان و زنانی که با ریزش مو دست و پنجه نرم می کنند گزینه ای مناسب و در دسترس است، اما نمی شود گفت که برای همه ی افراد به یک اندازه نتیجه بخش است.

به عنوان مثال بعضی از مشکلات ژنتیکی یا هورمونی و یا بیماری های خاص پوستی باعث می شوند تا فولیکول های کاشته شده روی پوست سر جای نگیرند و هرگز به مرحله ی رشد نرسند.

آزمایش ها و معاینه هایی که قبل از کاشت توسط دکتر کاشت مو انجام می شود به همین منظور است تا اطمینان حاصل شود که بدن شما در برابر کاشت مو واکنش منفی نشان نمی دهد.

جدی نگرفتن مراقبت های پس از کاشت مو

روزی که کاشت مو را انجام می دهید، در واقع مرحله ی اول برای داشتن موهایی جدید و پرپشت را سپری می کنید. مرحله ی بعدی بستگی به شما دارد که تا چه حد از پوست سر خود و پیوند های کاشته شده مراقبت می کنید تا مو ها به راحتی رشد کنند. اگر به طور جدی به دستورالعمل های پزشک خود در خصوص مراقبت های پس از کاشت مو عمل کنید، مشکلی برای شما پیش نخواهد آمد.

چگونه از ریزش مو بعد از کاشت جلوگیری کنم؟

همان طور که اشاره شد، مو های کاشته شده نیاز به اقدام خاصی برای تقویت رشد یا جلوگیری از ریزش ندارند. تنها کافی است از آسیب زدن به آن ها جلوگیری کنید تا پس از مدتی در جای خود مستحکم شوند و برای همیشه از داشتن مو های متراکم و جذاب لذت ببرید.

اما مو های قدیمی شما یعنی مو هایی که قبل از کاشت مو روی سر وجود داشته اند، ممکن است همچنان پس از کاشت نیز به روند ریزش خود ادامه دهند. اگر این ریزش ادامه داشته باشد، شما مجبور خواهید شد تا یک بار دیگر کاشت را انجام دهید. بنابراین ممکن است دکتر شما برای جلوگیری از شدت گرفتن ریزش، داروهایی مانند روگان (ماینوکسیدیل)، پروپشیا (فیناستراید) را برای شما تجویز کند.

چند بار می شود کاشت مو انجام داد؟

تعداد دفعات ممکن برای انجام کاشت مو بستگی به وسعت ریزش مو ها و همچنین ویژگی های بانک مو شما دارد. باید بدانید که بانک مو یک منبع محدود است و با هر بار کاشت، بخشی از ظرفیت آن مصرف می شود. همین موضوع نشان می دهد که انتخاب کلینیک و دکتر مناسب برای کاشت و پیوند فولیکول ها به شکل صحیح تا چه حد اهمیت دارد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *