کاشت ابرو
موضوعات داغ

کاشت ابروی پهن

کاشت ابروی پهن

این مقاله دید جامعی را در مورد ایمپلنت ابرو با تاکید بر تکنیک استخراج واحد فولیکولی که به محبوب‌ترین روش کاشت ابروی پهن در میان افراد تبدیل شده است، در اختیار خوانندگان قرار می‌دهد.

پیوند ابرو برای افرادی که با ریزش مو در این قسمت مواجه شده بودند، نخستین بار توسط دکتر اوکادا در سال 1939 انجام گرفت و تاکنون نیز ادامه دارد. با توجه به رشد دانش و اطلاعات و نتایج برجسته ایمپلنت ابرو، این روند زیبایی به محبوبیت بسیار زیادی دست یافت.

دریافت تخفیف 500 هزار تومانی کاشت ابرو + مشاوره رایگان

ابروها جزء بسیار مهم و برجسته ای از صورت را تشکیل می‌دهند. با رشد و افزایش اطلاعات، پیوند ابرو محبوبیت بسیار زیادی در بین مردم پیدا کرد. اگرچه ابرو بخش کوچکی از صورت را شامل می‌شود، اما کاشت آن به دقت و دانش زیادی راجع به آناتومی، طراحی ابروها و تکنیک های استخراج فولیکول ها نیاز دارد.

 

با توجه به تجربه زیاد و گسترده متخصصین در زمینه استخراج واحد فولیکولی (Fit) به خصوص در طاسی پیشرفته، امروزه امکان اجرای تکنیک های جراحی باکیفیت در پیوند ابروی پهن فراهم شده است، این تکنیک ها در متقاضیانی که انتظارات واقع بینانه داشتند، منجر به نتایج رضایت بخش و پیامدهای خوشحال کننده شده است.

پیوند ابرو، امروزه به عنوان یک عمل جراحی زیبایی رایج شناخته می‌شود. در فرآیند ایمپلنت ابرو، ابرو به بهترین شکل و مطابق خواسته فرد، ترمیم و پر شده و افتادگی آن نیز اصلاح می‌گردد.همه‌ی این موارد به شکلی انجام می‌شود که نتیجه‌ی فرایند کاملا طبیعی به نظر می‌رسد و حتی نزدیکان فرد متوجه نخواهند شد که فرد ایمپلنت ابرو انجام داده است.

روند جراحی در کاشت ابرو و اصلاح افتادگی آن
روند کاشت ابرو و اصلاح افتادگی آن در کلینیک رز

روند کاشت ابرو و اصلاح افتادگی آن در کلینیک رز

روند ترمیم ابرو، ممکن است به صورت باز (با ایجاد یک برش استاندارد در ناحیه کرونال) انجام شود که در این روش، تخریب جزئی یا کامل ماهیچه چین دهنده بالای مژگانی که به آن ماهیچه اخم نیز گفته می‌شود صورت می‌گیرد؛

این عمل معمولا به وسیله تزریق فیلرهای فلج کننده (پارالیتیک) انجام می‌شود.

بدین ترتیب، فرد دیگر نمی‌تواند اخم کند اما سایر احساسات را می‌تواند با چهره خود نمایان کند. در افراد بسیار جوان، موقعیت ابرو با تزریق مقادیر محدودی از فیلرهای پارالیتیک اصلاح می‌گردد. تزریق جانبی به ماهیچه حلقوی چشم، می‌تواند کنار ابرو را تا حدی بالا ببرد؛

بدین ترتیب افتادگی ابرو تصحیح شده و پس از آن می‌توان پیوند ابرو را انجام داد که در این صورت، نتیجه بهتری حاصل می‌گردد. در کل، تزریق فیلرهای پارالیتیک به پیشانی، منجر به افتادگی ابرو خواهد شد و بنابراین، موقعیت ابرو می‌تواند با تزریق انتخابی یکی از فیلرهای پارالیتیک در میزان محدود، اصلاح گردد.

تغییر عمده و قابل توجه در حالت ابرو، عموما نیاز به عمل جراحی دارد تا خواسته فرد محقق شود.از دیگر اهداف عمل ترمیم افتادگی ابرو، شخصی سازی ظاهر ابروها مطابق با میل و سلیقه فرد می‌باشد. شما می‌توانید در جلسه‌ی مشاوره‌ی پیش از عمل با دکتر خود راجع به انتظارات خود از عمل ایمپلنت ابرو مشورت کنید و نظرات خود را با او در میان بگذارید.

دکتر هم با توجه به انتظارات شما مسیر عمل ایمپلنت ابرو را مشخص می‌کند و با به کار بردن تکنیکی که به سلیقه‌ی شما نزدیک تر است تلاش می‌کند تا نتیجه‌ی ایده آل به طبیعی ترین شکل ممکن حاصل شود.

در گذشته کاشت ابرو، عموما برای قربانیان سوختگی و بیمارانی که مریضی شان مانع از رشد مو در ناحیه ابرو می‌شود توصیه می‌شد؛ اما امروزه پیوند ابرو، به یک عمل زیبایی محبوب در افرادی که دوست دارند ابروهایی زیبا، پرپشت و خوش حالت داشته باشند تبدیل شده است.

برخی از متخصصین کاشت مو، پیوند ابرو را نیز به افراد پیشنهاد می‌کنند. بدیهی است که هر دو این موارد، باید فقط توسط جراحان دارای گواهی که در زمینه ایمپلنت ابرو و مو تخصص دارند انجام شود.

انجام عمل ایمپلنت ابرو توسط افراد فاقد صلاحیت و بدون گواهی، دو خطر عمده برای فرد متقاضی پیوند ابرو به همراه دارد. اول آن که چون فرد فاقد صلاحیت از دانش، مهارت و تجربه‌ی کمی در زمینه‌ی پیوند ابرو برخوردار است نمی‌تواند انتظارات فرد متقاضی را برآورده کند و نتیجه‌ی عمل بسیار نامطلوب و غیر طبیعی خواهد بود.

خطر دوم که شاید مهم‌تر باشد این است که معمولا این افراد متفرقه در رعایت نکات بهداشتی حین عمل دقت کافی را به خرج نمی‌دهند و این امر می‌تواند مشکلات جدی و غیر قابل جبرانی را برای فرد متقاضی به همراه داشته باشد.

همانگونه که اشاره شد، محبوب‌ترین روش کاشت ابرو و مو، تکنیک کاشت واحد فولیکولی است. در این روش، فولیکول های اعطا‌کننده از پشت سر فرد برداشته می‌شوند، زیرا موهای این ناحیه بیشترین شباهت را به موهای ابرو دارند.هرچه شباهت موهای کاشته شده با موهای ابرو بیشتر باشد، نتیجه پایان کار مطلوب‌تر خواهد بود.

چرا که فولیکول های تازه کاشته شده به کمی زمان نیاز دارند تا کاملا با فولیکول های موجود در ابرو هماهنگ شوند و با همان سرعت و جهت رشد کنند.این بدان معنا است که اگر هم فولیکول ها از ناحیه ای غیر از کنار گوش ها برداشته شوند، باز هم در نهایت با موهای ابرو هماهنگ می‌شوند اما مدت زمان بیشتری طول می‌کشد تا این هماهنگی حاصل شود و نتیجه‌ی عمل کاشت به طبیعی ترین و زیبا ترین شکل خود برسد.

پیشرفته‌ترین شکل ایمپلنت ابرو با روش جراحی واحد فولیکولی، از طریق سیستم رباتیک انجام می‌گیرد. سیستم رباتیک  از دقت و ظرافت بسیار بالایی برخوردار است. این مزیت برای آن دسته از متقاضیانی که مدل ابرو ها برایشان بسیار مهم است مزیت بزرگی محسوب می‌شود. فولیکول های مو در این روش در حین عمل بسیار کمتر آسیب می‌بینند و این بدان معنا است که در هر عمل ایمپلنت ابرو با روش رباتیک، می‌شود تعداد فولیکول های زیادی را پیوند زد که نتیجه‌ی آن تراکم بالا و ایده آل در ابروها است.

روند کاشت ابروی پهن
روند پیوند ابروی پهن در سال ۱۴۰۰

روند کاشت ابروی پهن

پیوند ابرو به منظور ترمیم موهای قابل رشد، در ابروهایی که بسیار کم پشت و نازک هستند یا کاملا ریخته اند طراحی شده است.عدم وجود یا کم بودن مو در ناحیه ابرو، می تواند به علت ژنتیک، برق گرفتگی یا مو زدایی به وسیله لیزر، برداشتن بیش از حد ابرو، ناهنجاری تیروئید یا سایر هورمون ها و همچنین، آسیب ناشی از یک عمل جراحی، سوختگی باشد.

گاهی تغییرات هورمونی که در دوران بارداری و زایمان رخ می‌دهد بر روند رشد و ریزش ابرو تاثیر می‌گذارد. همچنین استفاده‌ی افراطی از مواد آرایشی و شیمیایی می‌تواند به مرور زمان تارهای ابرو را ضعیف و نازک بکند. لازم است بدانید موهایی که در کاشت ابرو استفاده می‌شود از پشت‌سر برداشته می‌شوند.چرا که موهای پشت سر در برابر هورمون هایی که ریزش مو را سبب می‌شوند بسیار مقاوم هستند. به همین دلیل گزینه ای ایده آل برای پیوند ابرو هستند و نتیجه‌ی دائمی را برای فرد متقاضی تضمین می‌کنند. برای اینکه نتیجه حاصل از ایمپلنت ابرو طبیعی به نظر برسد، موها در ابتدا به صورت تکی و گاه به صورت دوتایی کاشته می‌شوند (زیرا رشد طبیعی ابروها نیز به همین شکل است).

در روند پیوند ابرو های پهن برای فرد متقاضی، اگر دکتر متخصص از تجربه و مهارت کافی برخوردار نباشد نمی‌تواند این زاویه ها را به درستی شناسایی کند و فولیکول ها را در مسیر مناسب قرار دهد.

این امر باعث می‌شود بعد از گذشت چند ماه از فرایند ایمپلنت ابرو که موهای جدید شروع به رویش می‌کنند، عدم هماهنگی جهت رویش موهای کاشته شده با مو های طبیعی ابرو کاملا به چشم بیاید و ظاهر نامتقارنی به خود بگیرد.

روند پیوند ابرو، بسته به مقدار موی موجود در ابرو و اندازه و تراکم دلخواه فرد، معمولا شامل جایگذاری 50 تا 400 مو در هر ابرو می‌باشد. بدیهی است که اگر شما متقاضی کاشت ابروی پهن هستید باید تعداد موهایی بیشتری را بکارید که هزینه‌ی آن کمی بیشتر از ایمپلنت ابروی معمولی است و مدت زمان عمل کاشت هم نسبتا طولانی‌تر خواهد بود.

در طی دو تا چهار روز اول پس از فرایند پیوند ابرو، لایه های سفت و کوچکی در اطراف هر موی کاشته شده تشکیل می‌شوند.همچنین در روز کاشت تا یک هفته اول، قرمزی های ملایمی در برخی نقاط ابرو ایجاد می‌شود که پس از چند روز، به تدریج محو می‌گردند.

پس از ایمپلنت ابرو، فرد قادر خواهد بود که بدون هیچ نشانه ای از انجام عمل جراحی، به فعالیت های روزمره و طبیعی خود بازگردد. بخیه‌هایی که در ناحیه فولیکول دهنده زده شده، پس از دو هفته کشیده می‌شود.

برای اغلب افراد عوارض فرایند ایمپلنت ابرو به همین موارد جزئی و خفیف خلاصه می‌شود. اما برای عده ای نیز همراه با تورم و باد کردن ناحیه‌ی ابرو است. این مشکل هم چندان جدی نیست و در عرض چند روز کاملا برطرف می‌شود. توصیه می‌شود برای مقابله با آن از کمپرس یخ استفاده شود.

ابروهای کاشته شده حدود دو هفته بعد از کاشت شروع به ریزش کرده، سپس تا سه ماه مجددا رشد می‌کند و  تا مادام العمر به رشد خود ادامه می‌دهد.

در واقع ریزشی که بعد از دو هفته از عمل کاشت رخ می‌دهد، نشانه‌ی مثبتی است و بیانگر این امر است که عمل کاشت ابرو با موفقیت انجام شده و فولیکول ها به خوبی در جای خود مستقر شده‌اند. این ریزش جا را برای رویش تارهای جدید باز می‌کند.

شما می‌توانید با مراجعه به کلینیک تخصصی پوست و مو رز با متخصصین مجرب این کلینیک در مورد کاشت ابرو در مردان و زنان و شرایط آن مشورت نمایید. جهت مشاوره با شماره ۰۲۱۴۴۰۶۷۰۰۵ تماس حاصل فرمایید.همچنین شما عزیزان می‌توانید از طریق سیستم چت آنلاین وب سایت، از مشاوره آنلاین ما هم بهره مند شوید.

با آرزوی موفقیت روز افزون، پیروز باشید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *