کاشت مو

انتخاب خط رویش مو در کاشت مو

انتخاب خط رویش مو در کاشت مو

انتخاب خط رویش مو در کاشت مو

یکی از نکات بسیار مهم در هنگام کاشت مو توجه به خط رویش موها می باشد. بسیاری از افرادی که برای ترمیم موهای از دست رفته خود به مراکز درمانی و کلینیک ها مراجعه می نماید ممکن است تنها بخشی از موهای خود را از دست داده و به دنبال بازگردانی موهای از دست رفته می باشند اما برخی از افراد نیز به طور کامل دچار طاسی سر شده اند.

انتخاب خط رویش مو در کاشت مودر اینگونه افراد تشخیص و تعیین خط رویش موها از اهمیت بالایی برخوردار است. به همین دلیل در حین پیوند مو با توجه ویژگی ها و فاکتورهایی خط رویش موها را تعیین می نمایند.

دریافت تخفیف 500 هزار تومانی کاشت مو + مشاوره رایگان

انتخاب خط رویش صحیح از اهمیت بالایی برخوردار است

یکی از فاکتورهای قابل توجه برای تعیین خط رویش مو در حین کاشت مو، دقت به نوع مو می باشد؛ یعنی خط رویش موی هر شخص با در نظر گرفتن نوع موی فرد مشخص می شود.

تعیین نوع مو

مو به دلیل دارا بودن ساختار و ویژگی های مختلف، متفاوت است. شاید بارها برایتان پیش آمده باشد که فردی را ملاقات کرده باشید که جنس موهای وی نسبت به موهای شما بهتر باشد؛ اما تفاوت نوع موها ناشی از چیست؟

نوع مو بر اساس موارد زیر دسته بندی می شود.

  1. رنگ طبیعی مو
  2. ساختار
  3. شکل موها
  4. قابلیت ارتجاعی مو
  5. تخلخل

شما می توانید با بررسی ویژگی های موهای خود نوع موی خود را تعیین کرده و خط رویش مخصوص به خود را ارزیابی نمایید.

انتخاب خط رویش مو در کاشت موبه طور کلی ماده تشکیل دهنده مو، پروتئینی می باشد که به عنوان کراتین شناخته می شود. همچنین مو از چندین لایه تشکیل شده است که برخی از این لایه ها مانند مدولا در تمام انواع مو موجود نمی باشند. این لایه تنها در موهای ضخیم و کلفت موجود بوده و موهای نازک فاقد مدولا می باشند.

تمامی این لایه ها هر یک نقشی را ایفا کرده و در تغییر نوع و جنس مو موثر هستند.

قشر یا کورتکس از منابع اصلی اندازه و سایز مو می باشد. این ماده علاوه بر اینکه موجب حبس و نگهداری آب و رطوبت در مو می شود، دارای ملانین بوده که بر طبق آن رنگ موی افراد مشخص خواهد شد. در واقع مغایرت در نوع و ترتیب گرانول های ملانین موجب ایجاد رنگ موهای مختلف می شود.

شکل فولیکول ها تاثیر مستقیمی در شکل قشر مو خواهد داشت و شکل الیاف مو تاثیر مستقیمی بر صاف و یا فر بودن موها دارد. بطور مثال افرادی که شکل الیاف موهای آنها بیضوی یا اشکال دیگر است، دارای موهای سخت و زمخت تری می باشند.

تشخیص نوع موها بدون معاینه دقیق

همانطور که ملاحظه کردید نکات ذکر شده تنها با معاینه دقیق مو و زیر میکروسکوپ قابل تشخیص می باشند. برای اینکه نوع موهای خود را تشخیص دهید تنها کافی است به صورت اجمالی به موهای خود نگاه بیندازید. فرم حال موهای شما می تواند به راحتی نمایانگر شکل قشر و الیاف موها باشد.

موهای مجعد و صاف دارای الیاف و فولیکول هایی به همین فرم می باشد. توجه به این نکات می تواند تا حد زیادی در تعیین موفق خط رویش موها به هنگام کاشت مو موثر باشد.

از دیگر فاکتورهای تعیین نوع مو، تراکم موها می باشد

موهای خود را شانه زده و از وسط موها را به دو قسمت تقسیم کنید. یک رشته مو را از فرق سر خود برداشته و در مقابل نور حرکت دهید تا ریشه موها را ببینید. اینکه چه مقدار از پوست سر شما قابل مشاهده است، مشخص می کند که موهای شما چقدر ضخیم است.

نیازی به شمردن تک تک موها نیست. تنها کافی است به صورت بصری تراکم موهای خود را مشاهده نمایید.

در این صورت موها از نظر تراکم به 3 دسته تقسیم بندی می شوند

  1. کم پشت
  2. متوسط
  3. پرپشت

ریزش مو در زنان بیشتر در نواحی تاج سر می باشد. یکی از دلایل ریزش مو در این نواحی تغییرات و مشکلات هورمونی است که همین امر موجب می شود تا آلوپسی و طاسی سر ایجاد شود.

موی ایده آل چه ویژگی هایی دارد؟

زنان نسبت به مردان بیشتر سخت گیر بوده و در بیشتر مواقع از موهای خود راضی نمی باشند. با این حال همواره موهای متراکم و پرپشت نسبت به موهای کم پشت خواستنی تر بوده و طرفداران بیشتری دارند.

علاوه بر این مورد افرادی که دارای موهای ضخیم می باشند در بعضی از مواقع در شکل و نظم دادن به موهای خود غافل می شوند.

به همین خاطر گمان می شود که موهای حد وسط و میانه موهای ایده آل می باشد.

تعیین نوع مو و توجه به سلامتی موها

شامپوهای مختلفی در بازار بر اساس نوع موها وجود دارد. برخی از این شامپوها مناسب موهای چرب و برخی مناسب موهای خشک می باشند؛ بنابراین اینکه از کدام نوع شامپو برای شستشوی موهای خود استفاده کنید مهم است.

در هر بار استحمام موهای خود را به صورت نرمال شسته و پس از خروج از حمام، اجازه دهید در هوای آزاد و بدون استفاده از سشوار خشک شوند. همچنین تا حد ممکن از لوازم آرایشی مو مانند ژل و سایر محصولات استفاده نکنید.

در طول شبانه روز از طریق پوست سر، روغن طبیعی و لازم پوست تولید می شود و شما با اندازه گیری مقدار چربی تولید شده باید نوع پوست خود را تعیین نمایید.

پس از بیدار شدن از خواب به وسیله یک دستمال و فشار آن به پشت گوش خود، مقدار چربی تولید شده را بررسی نمایید.

  1. تا فرا رسیدن شب، چربی را در طول روز چک کنید.
  2. پس از چک کردن، موهای چرب علائمی از چربی بر دستمال به جای خواهند گذاشت
  3. موهای با چربی متوسط، علائم کمی خواهند داشت
  4. موهای خشک نیز آثاری نخواهند داشت
  5. موهای ترکیبی نیز ممکن است در پشت گوش علائمی به همراه داشته باشند اما بر نمونه گرفته شده آثاری مشاهده نشود و یا برعکس.

اگر دارای موهای خشک و آسیب دیده می باشید باید از شامپوهای ترمیم کننده مو و پوست سر استفاده کنید. به یاد داشته باشید که شستشوی مداوم و هرروزه موها کمکی به آبرسانی مو نخواهد کرد.

برای افزایش رطوبت موهای خود می توانید از ماسک های موجود در بازار و یا ماسک های خانگی استفاده نمایید.

لازم به ذکر است که نوع مو تنها یک فاکتور در تعیین خط رویش به هنگام پیوند مو می باشد. از عوامل دیگر تاثیرگذار در خط رویش می توان به تعداد فولیکول های مورد نیاز برای کاشت مو و سن افراد نیز اشاره نمود.

موهایی با لایه بیرونی خشک و لایه داخلی چرب

این مشکل عمدتا برای افرادی پیش می آید که دارای موهای ضخیم می باشند. به دلیل تعریق پوست سر، لایه داخلی موها چرب می شود اما در عین حال به دلیل مجاورت لایه بیرونی موها با اشعه ماوراء بنفش و سایر موارد مشابه، این لایه کاملا خشک می باشد.

در این موارد شستن موها و استفاده از بسته بندی هایی که رطوبت و هیدرات موها را از بین می برند، راه حل مناسب می باشند.

ترکیبی از موهای صاف و مجعد

در این نوع از موها، قسمتی از مو صاف بوده و قسمت دیگر مجعد می باشد. برای نظم دادن و مهار کردن آن می بایست تنها یک نوع از مو را انتخاب نمایید. یا باید به طور کامل صاف کنید و یا فر نمایید.

برای شکل دادن به این نوع از مو باید از وسایل گرمایشی استفاده شود اما پیشنهاد می شود تا با استفاده از روش های سرد موهای خود را شکل دهید.

شستشوی روزانه موها در این نوع مو نیز پیشنهاد نمی شود؛ زیرا زمانی که غدد چربی شروع به تولید سبوم می کنند، به کمی زمان نیاز دارند تا به انتهای مو رسیده و مانع جلوگیری از خشکی انتهای مو شوند. این در حالی است که با شستشوی موها سبوم تولید شده از بین رفته و به انتهای موها نخواهد رسید.

به هنگام کاشت مو پزشک متخصص تمامی موارد فوق را مد نظر قرار داده و با توجه به نوع موی مراجعه کننده و سایر فاکتورها، خط رویش مناسب را تعیین خواهد کرد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *