فهرست مطالب
دلایل ریزش ابرو در خانم ها که رایج هستند
ریزش ابرو در خانم ها
ریزش ابرو یک مشکل فراگیر است که اکثر خانم ها از آن رنج می برند و ممکن است در مواردی ابروی فرد را از زیبایی اولیه خود خارج کرده و فرد را نیازمند کاشت ابرو یا هر روش ترمیم ابرو کند.
با توجه به این که ابرو علاوه بر محافظت از چشم ها در برابر آفتاب و عرق پیشانی، بر زیبایی فرد نیز تأثیر به سزایی دارند، اطلاع از دلایل ریزش ابرو سبب می شود تا درمان یا جلوگیری از آن نیز راحت تر و هوشمندانه تر صورت گیرد. دلایل متعددی برای ریزش ابرو وجود دارد که آن ها را بررسی می کنیم.
کمبود مواد مغذی دلیل ریزش ابرو
موهای بخش های مختلف بدن از جمله سر و ابرو به مواد مغذی نیاز دارند تا رشد و تکامل مناسبی داشته باشند. اکثر افرادی که رژیم های غذایی طولانی مدت دارند دچار ریزش مو در ناحیه ابرو و سر می شوند. یک سری مواد غذایی مورد نیاز برای پرپشت شدن ابروها و جلوگیری از ریزش ابرو وجود دارند.
دریافت تخفیف 500 هزار تومانی کاشت ابرو + مشاوره رایگان
1- بیوتین یا ویتامین ب 7 که در موادی مانند تخم مرغ وجود دارد به قوی شدن موها کمک می کند و ب 12 نیز از شکنندگی و ضعف مو جلوگیری می کنند.
به هر اندازه که مصرف این ویتامین در رژیم غذایی فرد کم تر باشد، مو ها در نواحی ابرو نازک تر و ضعیف تر می شوند و کمبود شدید این ویتامین، در نهایت شرایط را برای ریزش موها فراهم خواهد کرد.
2- پروتئین نیز مورد نیاز مو است و باید به مقدار مناسب در مواد غذایی وجود داشته باشد.
افرادی که رژیم های غذایی گیاهخواری را برای خود انتخاب می کنند و از مصرف گوشت قرمز، گوشت سفید، تخم مرغ و سایر منابع پروتئینی پرهیز به خرج می دهند، بیشتر از دیگران در معرض ریزش ابرو قرار می گیرند. این افراد البته می توانند با مصرف مکمل ها و قرص های پروتئینی، به تقویت مو های خود بپردازند.
3- آهن و روی رشد فولیکول ها را بیشتر کرده و آن را قوی می کنند. زن ها به دلیل خونی که طی دوران قاعدگی از دست می دهند، همواره در خطر کمبود آهن هستند و باید با مصرف آهن در غذا و یا به صورت قرص، از سطح آهن بدن خود مراقبت کنند.
اگر میزان آهن در بدن آن ها به شکل قابل توجی کاهش پیدا کند، خطر ریزش ابروها برای آن ها چند برابر خواهد شد.
4- امگا 3 یک اسید چرب مقوی است که آبرسانی موها را به عهده دارد.
کمبود هر کدام از این مواد می تواند دلیلی بر ریزش ابروها باشد.
اصلاح بیش از حد ابرو در خانم ها دلیل ریزش ابرو
اصلاح ابرو به روش برداشتن آن با موچین یکی از دلایل عمده ی ریزش ابرو در خانم ها است. به دلیل این که کندن مو با موچین سبب می شود تا مدت بیشتری ابرو تمیز بماند اکثر خانم ها آن را به تیغ زدن ابرو ترجیح می دهند.
کندن موها با موچین ممکن است به فولیکول های مو آسیب برساند و سبب شود منافذ پوستی باز شده و حتی خطر ایجاد عفونت نیز در این روش وجود دارد.
علاوه بر این موهای زیر پوستی ایجاد شده بر اثر برداشتن ابرو با موچین سبب برآمدگی های قرمز و آسیب به فولیکول ها می شود که همه ی این موارد ریزش ابرو و کم پشت شدن آن را می تواند سبب شود.
خانم هایی که برای ابروهای خود دائما از رنگ ها و ترکیب های شیمیایی استفاده می کنند، سلامتی ابروهای خود را به خطر می اندازند. گاهی این آسیب ها به مرور زمان جبران می شوند اما در مواردی آسیب ناشی از ترکیب های شیمیایی، به اندازه ای زیاد است که ابروها دیگر به وضعیت سابق خود برنمی گردند و ظاهر فرد، کاملا دستخوش تغییر می شود.
کم کاری تیروئید و ریزش ابرو
غده ی تیروئید بر سنتز پروتئین و نرخ استفاده از انرژی تأثیر می گذارد. کمبود ید در بدن رایج ترین علت کم کاری تیروئید است. کم کاری تیروئید سبب می شود تا مشکلات عدیده ای در بدن مانند افزایش وزن، ریزش مو، احساس خستگی و … به وجود آید.
از این رو یکی از دلایل اصلی ریزش ابرو، کم کاری تیروئید است که باید هر چه سریع تر درمان شود. تا مشکلات ناشی از آن هم پایان یابد.
در واقع مسئولیت اصلی غده تیروئید در بدن، تنظیم سوخت و ساز بدن به واسطه تولید پروتئین و کنترل میزان استفاده از اکسیژن در بافت های بدن است.
وقتی عملکرد تیروئید دچار اختلال شود، سوخت و ساز بدن نیز تغییر می کند و با تغییر سطح پروتئین، عملکرد فولیکول ها نیز با مشکل روبرو خواهد شد. در مواردی مشاهده شده است که حتی پرکاری تیروئید نیز می تواند با به وجود آوردن برخی از بیماری ها، موجب ریزش مو و ابرو در بانوان شود.
طاسی منطقه ای عامل ریزش ابرو
یکی از بیماری های خودایمنی که موهای بخشی یا کل بدن در افراد مبتلا به آن می ریزد، بیماری طاسی منطقه ای است. در ابتدا این بخش به عنوان یک نقطه طاس در سر ظاهر می شود و سپس در نقاطی دیگر مانند بدن و ابرو ها نیز خود را نشان می دهد.
البته اگر طاسی منطقه ای را تجربه کرده باشید، می توانید ریزش ناگهانی یک بخش کامل از ابروی تان را به آن نسبت دهید و در ریزش های ابرو که سبب کم پشت شدن می شود و در تمامی نقاط ابرو به صورت تقریباً یک دست صورت می گیرد تاثیری نمی تواند داشته باشد.
اگزمای ارثی و ریزش ابرو
درماتیت آتوپیک یک بیماری التهاب پوستی است که می تواند سبب ریزش ابرو شود. نشانه های اولیه ی این بیماری، قرمزی پوست، خارش و ورم در ناحیه ی دچار اگزما ارثی است. این بیماری معمولاً در کودکان رایج است.
از این رو افرادی که زمینه ی اگزمای ارثی را در خانواده ی خود دارند و در اطراف ابروی آنها دچار قرمزی و خارش شده است باید هر چه سریع تر به پزشک متخصص پوست و مو مراجعه کرده تا بتوانند سریع تر جلوی ریزش ابروی خود را بگیرند.
به طور کلی افرادی که سابقه خانوادگی ریزش ابرو را دارند، ممکن است در خطر ریزش ابرو ها باشند. این افراد حتی اگر موجب آسیب دیدن ابروها به شیوه های مختلف نشوند و مراقب سلامتی ابروها باشند، باز هم ممکن است ریزش ابرو را تجربه کنند.
بالا رفتن سن و ریزش ابرو در خانم ها
هنگامی که سن افراد بالا می رود، موها مانند اکثر نقاط بدن دچار مشکلاتی می شوند. موها معمولاً در سنین بالا نازک شده و ریزش مو شایع است. بهتر است قبل از این که در سنین بالا دچار ریزش مو شوید یک سری موارد را رعایت کنید تا ابروهای شما همچنان پرپشت بماند.
- از استرس دوری کنید تا ریزش موهای شما کمتر شود.اساسا استرس زیاد و کنترل نشده، شاهراه ورود بیماری های مختلف به بدن است. استرس زیاد می تواند به فولیکول ها آسیب برساند و موجب ریزش ابرو ها شود. علاوه بر این، استرس سطح هورمون های فرد را نیز تغییر می دهد و این موضوع نیز موجب آسیب دیدن ابرو ها خواهد شد.
- سعی کنید موهای خود را در معرض آفتاب و حرارت های بالا قرار ندهید
- استفاده از لوازم آرایشی ابرو مانند مدادهای ابرو و … می تواند ریزش ابرو را به خصوص در سنین بالا تشدید کند.
- پوست و موی ابروی خود را آبرسانی کنید تا به علت از دست دادن رطوبت دچار خشک شدگی و شکستگی نشوند
دلایل متعددی برای ریزش ابرو وجود دارند که ممکن است در برخی افراد دیده شوند.
در شرایط سخت تر به دلیل بیماری هایی مانند سرطان و بیماری های مزمن دیگر نیز ابروها شروع به ریزش می کنند و ممکن است فرد در طی درمان های مختلف نیز به مقدار زیادی موهای بدن، سر و ابروی خود را از دست دهد. کاهش وزن شدید، یکی دیگر از دلایلی است که ممکن است موجب ریزش مو و ابرو در بانوان شود.
به همین خاطر است که به افراد توصیه می شود که به سراغ رژیم های بسیار سنگین نروند و روش های منطقی تری را برای کاهش وزن انتخاب کنند. برای حفظ سلامت ابرو ها، بهتر است افراد در صورت تمایل به کاهش وزن، این کار را به صورت تدریجی انجام بدهند.
بارداری یکی از مسائل دیگری است که ممکن است موجب ریزش مو در افراد شود. در بارداری هورمون های فرد دائما در حال تغییر کردن هستند و همین تغییر، یکی از دلایل مهم ریزش مو به شمار می رود. با این وجود معمولا این وضعیت موقتی است و ابروهای فرد دوباره پس از پایان دوران بارداری، رشد خواهند کرد.
بعضی از داروهایی که افراد به هنگام مواجهه با بیماری های مختلف مصرف می کنند، ممکن است موجب ریزش ابرو در این افراد شوند. به ویژه داروهایی که برای مقابله با فشار خون، سرطان و افسردگی به کار می روند، می توانند موجبات ریزش ابرو ها را فراهم آورند.
این اتفاق هم به طور معمول موقتی است و وقتی مصرف دارو متوقف شد، رشد ابروها دوباره آغاز می شود اما در مواردی نیز این احتمال وجود دارد که پس از ریزش ابرو در نتیجه مصرف دارو ها، رشد ابرو ها دیگر اتفاق نیفتد.
فرد باید بتواند دلیل اصلی ریزش ابروی خود را به کمک پزشک متخصص پوست و مو تشخیص دهد و با برطرف کردن علت آن جلوی ریزش ابرو را بگیرد.
در صورتی که ریزش ابرو به حد بحرانی رسید و درمان نیز روی آن تأثیر دلخواه را نداشت می توان از روش های دیگری مانند کاشت ابرو نیز بهره برد. روش های کاشت ابروی متعددی وجود دارند که سبب می شوند فرد به راحتی یک ابروی زیبا و طبیعی را پس از طی دوره ی درمان داشته باشد.
پس از ریزش ابروها، دلیلی برای ترس و نگرانی وجود ندارد. امروزه برای این وضعیت، راه کارهای متفاوتی در نظر گرفته می شود. کاشت ابرو یکی از بهترین راهکارها برای مقابله با ریزش ابرو به شمار می رود.
به کمک این فرآیند، خانم ها هم میتوانند صاحب ابروهایی ضخیم و پرپشت شوند و هم می توانند ابرو های خود را به شکل ظاهری مطلوب در بیاورند و تغییرات دلخواه را روی ابروها پیاده کنند.
این ابروها به سلیقه ی فرد طراحی می شوند و بر زیبایی تأثیر زیادی دارند. به همین علت روز به روز داوطلبان استفاده از عمل کاشت ابرو بیشتر شده و منحصر به کسانی که ریزش ابرو دارند نمی شود.
برای سپری کردن پروسه کاشت ابرو، فرد ابتدا جلسه های مشاوره با پزشک را پشت سر می گذارد و سپس آزمایش های لازم روی این فرد انجام خواهند تا مشخص شود که آیا او گزینه خوبی برای کاشت مو به شمار می رود و یا اینکه باید ترمیم ابروها را به روش دیگری انجام بدهد.
شما می توانید با مراجعه به کلینیک تخصصی پوست و مو رز با متخصصین مجرب این کلینیک پوست مو در مورد کاشت ابرو برای مردان مشورت نمایید. جهت مشاوره با شماره ۰۲۱۴۴۰۶۷۰۰۵ تماس بگیرید.
همچنین شما عزیزان می توانید از طریق سیستم چت آنلاین وب سایت، از مشاوره آنلاین هم بهره مند بشوید.