کاشت مو

درمان ریزش مو با روش prp در کلینیک کاشت مو

درمان ریزش مو با روش PRP در کلینیک کاشت مو

درمان ریزش مو با روش PRP

مقاله امروز ” کلینیک پوست و مو رز” به درمان ریزش مو با ” کاشت مو ” روش prp اختصاص دارد؛ با ما همراه باشید تا درباره مراحل کاشت مو به روش prp، عوارض و اثرات جانبی، هزینه، موارد منع و سایر نکات مربوط به کاشت مو با روش PRP، اطلاعات بیشتری بدست بیاورید.

کاشت موی طبیعی به روش PRP، برای درمان ریزش موها استفاده می شود. کاشت موی طبیعیبه روش PRP، در سه مرحله انجام می شود؛ در طی این مراحل از بیمار خون گرفته می شود، خون تصفیه می شود و در نهایت روی سر بیمار تزریق می شود.

درمان ریزش مو با روش prp

دلیل این امر آن است که تزریق پلاسمای غنی از پلاکت، موجب افزایش سرعت عملکرد درمان بر فرد مراجعه کننده و تسریع در رشد و نمو موها می شود.

حال دلیل استفاده از پلاکت خون برای از بین بردن طاسی مخصوصا در مردان چیست؟

دریافت تخفیف 500 هزار تومانی کاشت مو + مشاوره رایگان

خون از سه قسمت اصلی تشکیل شده است :

  1. پلاکت ها
  2. گلبول های قرمز
  3. گلبول های سفید

زمانی که فرد دچار بریدگی شده و یا زخمی بر بدن وی ایجاد می شود، پس از گذشت مدتی خون بند آمده و خونریزی متوقف خواهد شد. این امر به دلیل وجود پلاکت ها در خون می باشد.

در واقع می توان گفته که پلاکت ها دارای نقش بهبود بخش در بدن انسان ها بوده و اولین پاسخ دهنده برای رفع آسیب دیدگی های بدن می باشند.

بنابراین می توان از این تئوری برای بهبود و رشد فولیکول های آسیب دیده استفاده نمود.

بعضی از متخصص ها بر این باورند که ” کاشت مو به روش PRP ” ، باعث رشد طبیعی موها می شود زیرا روند خونرسانی به فولیکول های مو بهبود می یابد و حتی میزان ضخامت تارهای مو را هم افزایش می دهد.

گاهی اوقات روش PRP با سایر روش ها و حتی داروها ترکیب می شود تا نتایج بهتری را برای بیمار به دنبال داشته باشد.

کاشت مو

پزشکان به افرادی که نتایج حاصل از کاشت مو خود در گذشته راضی نبوده و خواستار تراکم بیشتر موهای خود می باشند، prp درمانی را توصیه می کنند.

همچنین برخی از پزشکان نیز پلاکت های به دست آمده از prp را با سلول های بنیادی حاصل از مغز استخوان ترکیب کرده و سپس آن را بر سر فرد مراجعه کننده تزریق خواهند کرد. این ترکیب باعث افزایش و تقویت روند ترمیم مو شده و به نحو موثری در ترمیم موی افراد تاثیر می گذارد.

البته هنوز تحقیقات زیادی در مورد کاشت موی طبیعی به روش PRP انجام نشده است تا نشان دهد که این روش تا چه اندازه برای درمان ریزش موها موثر است؛ اگرچه تحقیقات زیادی در این زمینه انجام نشده است ولی از سال 1980 از روش PRP برای درمان ریزش موهای بیماران استفاده می شود.

با این وجود اکثر پزشکان و محققان، prp را یک روش درمان کم پشتی مو میدانند. البته محققان خاطر نشان کرده اند که تنوع در داروهای مصرفی، کلینیک ها و پزشکان مختلف این درمان، می تواند اثرات و نتایج متفاوتی برای مراجعه کننده به همراه داشته باشد.

از کاشت موی طبیعی به روش PRP برای رفع مشکلاتی مثل بهبود صدمات وارد شده به تاندون ها، رباط ها و ماهیچه ها هم استفاده می شود.

مراحل کاشت مو به روش PRP

اگرچه تعداد جلسات prp درمانی، به نتایج به دست آمده از روند تزریقات و شرایط هر فرد وابسته است، اما به طور معمول، کاشت موی طبیعی به روش PRP، فرآیندی سه مرحله ای است. اکثر بیمارانی که از روش PRP برای کاشت مو استفاده می کنند، طی سه جلسه فرآیند کاشت مو را تکرار می کنند و فاصله بین این جلسات هم بین 4 الی 6 هفته است.

جلسات ترمیمی کاشت موی PRP هم هر 4 ماه یا هر 6 ماه انجام می شود. مراحل کاشت مو به روش PRP عبارت است از:

مرحله اول:

از بازوی شما خون گرفته می شود و سپس خون داخل سانتریفیوژ ریخته می شود. سانتریفوژ دستگاهی ست که با چرخش سریع، مایعات را از هم تفکیک می کند.

مرحله دوم:

دستگاه سانتریفیوژ بعد از گذشت 10 دقیقه، خون شما را به سه مایع متفاوت تقسیم می کند:

  1. پلاسمای فاقد پلاکت
  2. پلاسمای غنی از پلاکت
  3. سلول های قرمز خونی

مرحله سوم :

پلاسمای غنی از پلاکت در داخل سرنگی ریخته می شود و در نقاطی از کف موی سر که نیاز به کاشت مو دارد، تزریق می شود.

لازم به ذکر است کاشت مو به روش prp به دو صورت قابل اجرا می باشد. در هر دو روش از پلاسمای حاوی پلاکت خون افراد و سوزنی برای تزریق این پلاکت ها به سر فرد وجود خواهد داشت اما دارای تفاوت هایی نیز می باشند.

Prp درمانی به روش Subdermal

در این روش برای تزریق پلاکت ها از یک سوزن بلند با تعداد تزریقات کمتر استفاده می شود. این پلاکت ها به لایه های چربی زیر پوستی سر منتقل می شوند.

Prp درمانی به روش Dermal

اگرچه در این روش  نیز از پلاکت ها برای رشد و نمو فولیکول های مو استفاده می شود، اما در این روش، از یک سوزن کوتاه تر با تعداد تزریقات بیشتر برای درمان استفاده خواهند کرد.

تمامی این مراحل در حدود یک ساعت به طول خواهد انجامید اما تکرار این مراحل برای چندین جلسه ضروری می باشد. بنابراین برای رسیدن به تراکم دلخواه موهای خود، نباید به یک جلسه prp درمانی بسنده کرد.

به دلیل اینکه کاشت مو به روش prp یکی از آسان ترین روش های درمان و ترمیم موی طبیعی برای مراجعه کنندگان بوده و از پلاکت های خون خود افراد برای ترمیم و تقویت فولیکول ها استفاده خواهد شد، فرد به ندرت دچار عوارض جانبی خواهد شد.

اگرچه ممکن است برخی از افراد دچار تورم و درد موقتی در نواحی تزریق شوند، اما اکثرا عوارض جانبی جدی به همراه نخواهد داشت همچنین برخی از مراجعه کنندگان نیز پس از درمان هیچ دردی نداشته و تورمی حس نخواهند داشت.

در نتیجه عوارض جانبی در هر فرد متفاوت بوده و با توجه به شرایط هر فرد، متفاوت می باشد.

این روش یکی از روش های موجود hair transplant می باشد که نیازی به مراقبت های ویژه نبوده و برای متقاضی محدودیتهایی به وجود نخواهد آورد.

نتایج حاصل از کاشت مو به روش PRP به وضعیت و شرایط بیمار وابسته است. کاشت موی طبیعی به روش PRP هنوز هم در مراحل ابتدایی خود به سر می برد و در طول این سالها پیشرفت چندانی نکرده است. البته بعضی از بیماران نتایج بسیار خوبی از این روش گرفته اند و ریزش موهای آنها هم به خوبی متوقف شده است.

عوارض و اثرات جانبی درمان ریزش مو به روش PRP

در کاشت مو به روش PRP، احتمال ابتلا به بیماری مسری وجود ندارد زیرا از خون خود بیمار برای تزریق در کف سر استفاده می شود؛ با این وجود، هر روش درمانی که با تزریق همراه باشد، یک سری اثرات جانبی را هم به دنبال دارد مثل:

  1. آسیب به رگ های خونی یا رشته های عصبی
  2. بروز عفونت
  3. ایجاد آهک در نقاط تزریق شده
  4. ایجاد اسکار در کف سر

حتی احتمال بروز حساسیت نسبت به ماده بی حسی استفاده شده در حین کاشت موی طبیعی به روش PRP در بیمار هم وجود دارد. اگر تصمیم به کاشت مو به روش PRP دارید، متخصص را حتما در جریان هر گونه حساسیت و یا میزان تحملتان در برابر ماده بی بی حسی قرار دهید.

با تمامی این شرایط باز می توان گفت که یکی از کم خطرترین روش های کاشت مو می باشد زیرا

  1. درمانی است که از نظر بیولوژیکی خنثی بوده و فرد هیچگونه حساسیت و واکنش آلرژیک نخواهد داشت.
  2. درمانی استریل بوده و از نظر رعایت بهداشتی مشکلی نخواهد داشت.
  3. این روش موجب ایجاد التهاب بسیار کمی پس از تزریق در محل درمان خواهد شد به همین علت خطر ابتلا به عفونت را تا حد زیادی کاهش می دهد.

چه کسانی نمی توانند از روش PRP، برای درمان ریزش موهای خود استفاده کنند؟

متخصص را در جریان داروهایی که مصرف می کنید ( بویژه مکمل ها و محصولات گیاهی ) قرار دهید. وقتی برای جلسه مشاوره در ” بهترین کلینیک کاشت مو ” حضور می یابید، متخصص درباره موارد منع کاشت مو به روش PRP برای شما توضیحاتی می دهد؛ گر جزو افراد زیر باشید، نمی توانند از روش PRP برای درمان ریزش موهای خود استفاده کنید:

  1. کسانی که خون رقیقی دارند
  2. کسانی که به طور مرتب سیگار می کشند
  3. کسانی که بطور مرتب الکل مصرف می کنند
  4. کسانی که همیشه از دارو استفاده می کنند

اگر تشخیص داده شود که به بیماری های زیر مبتلا هستید، نمی توانید از روش PRP برای درمان ریزش موهایتان استفاده کنید:

  1. سرطان
  2. عفونت حاد
  3. بیماری حاد کبدی
  4. بیماری حاد پوستی
  5. اختلالات بدنی
  6. تعداد کم پلاکت های بدن
  7. بیماری تیروئید
  8. سپتیسمی
  9. اختلال در سوخت و ساز بدن
  10. کاهش فیبرینوژن در خون
  11. همودینامیک

اما در مقابل افرادی که دارای شرایط زیر می باشند، می توانند از کاشت مو به روش prp استفاده نمایند.

  1. موها به تازگی دچار ریزش شده و در مراحل ابتدایی طاسی سر قرار دارید
  2. دارای مناطقی می باشید که موها کمی ضعیف شده و کم پشت شده اند اما عملکرد فولیکول ها بطور کامل از بین نرفته است
  3. برخی از مناطق سر دچار آلوپسی آراتا شده اند
  4. دارای سلامت عمومی بالایی بوده و دچار بیماری های پوستی و ختلالات خونی نمی باشید.

این افراد می توانند به راحتی از کاشت مو به روش prp استفاده کرده و شاهد تغییرات چشمگیری در نواحی کم پشت موهای خود باشند.

هزینه کاشت مو به روش PRP در “کلینیک تخصصی پوست و مو رز” چقدر است؟

هزینه کاشت موی طبیعی به روش PRP به فاکتورهای زیر بستگی دارد:

  1. کیفیت تجهیزات و وسایلی که در کلینیک کاشت مو رز برای کاشت مو به روش PRP استفاده می شود
  2. تجربه و مهارت متخصص
  3. شیوه انجام prp درمانی
  4. زمانی که برای کاشت مو به روش PRP صرف می شود
  5. وضعیت و شرایط بیمار
  6. تعداد جلسات لازم برای کاشت مو

البته اکثر بیمه ها، هزینه ای در قبال کاشت مو به روش PRP به بیمار پرداخت نمی کنند و کاشت مو تحت پوشش بیمه ها قرار نمی گیرد ولی می توانید در این مورد تحقیق هم کنید.

نکاتی در مورد ریزش موها و کاشت مو به روش PRP

اگر در مورد مشکل ریزش موهایتان نگران هستید، گزینه های مختلفی برای درمان ریزش موهایتان دارید؛ مثل مصرف داروهایی مثل فیناستراید و روگین و کاشت موی طبیعی به روش PRP.

در روش های دیگر کاشت مو، همواره برای جلوگیری از ریزش موها به استفاده از شامپوهایی توصیه می شود که دارای خاصیت شیمیایی کمتری باشند در حالی که در ترمیم مو به روش prp چنین محدودیتی وجود نخواهد داشت و مراجعه کننده صبح روز پس از درمان قادر به شستشوی موهای خود با هر شامپویی می باشد.

تا یک هفته پس از درمان، از مصرف داروها و مواد غذایی رقیق کننده خون مانند آسپرین، ایبوپروفن، ناپروکسن، ویتامین A، ویتامین E، سیر، کتان، روغن کبد و سایر مواد غذایی که دارای این خاصیت می باشند، خودداری کنید.

همچنین استعمال دخانیت و مصرف نوشیدنی های حاوی الکل تا حد زیادی بر زمان بهبودی و سلامت فولیکول های مو تاثیرگذار می باشند. سعی کنید حداقل به مدت 3 روز پس از درمان، از مصرف این قبیل مواد خودداری نمایید.

نور آفتاب به طور مستقیم بر فولیکول ها تاثیرگذار است بنابرین استفاده از کلاه برای جلوگیری از آسیب دیدگی فولیکول ها مفید می باشد.

با وجود تحقیقات بسیار کمی که در مورد کاشت موی طبیعی به روش PRP انجام شده است، هنوز هم متخصص های زیادی بر این باور هستند که این روش باعث تحریک موها برای رشد مجدد می شود.

بهتر است در زمینه کاشت مو با متخصص خود صحبت کنید تا مشخص بشود که کدام روش کاشت مو برای شما مناسب تر است؛ البته شاید هم ترکیبی از روشهای مختلف کاشت مو برای شما مناسب باشد.

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد کاشت مو به روش PRP در ” کلینیک تخصصی پوست و مو رز“، با شماره 02144067005 تماس حاصل فرمایید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *