کاشت ابرو

درمان ریزش ابرو با کاشت ابرو در کلینیک پوست و مو رز

درمان ریزش ابرو با کاشت ابرو در کلینیک پوست و مو رز

درمان ریزش ابرو با کاشت ابرو

امروزه یکی از استانداردهای زیبایی در صورت خانم ها، داشتن ابروهای پرپشت است؛ بخاطر همین است که به محض اینکه خانم ها متوجه ریزش ابروهایشان می شوند، دچار استرس زیادی شده و یا حتی شوکه هم می شوند.

این دغدغه شاید برای خانم‌ها جدی‌ تر باشد اما ریزش ابرو به طور کلی یک مسئله «زنانه» به شمار نمی رود. بسیاری از مردان نیز در طول زندگی با پدیده ریزش ابرو مواجه می شوند و واکنش های متفاوتی نیز به این پدیده نشان می دهند.

شاید یک دهه قبل، درصد زیادی از مردان با ریزش ابرو کنار می آمدند و کاری برای مقابله با این اتفاق انجام نمی‌ دادند اما حالا دیگر افراد زیادی تصمیم می‌گیرند راه‌های مختلف را برای بازگرداندن ابرو به صورت خودشان امتحان کنند.

چه برای زنان و چه برای مردان، راهکارهای موقتی برای ایجاد یک ظاهر خوب در ابروها وجود دارد اما از یک سو، این راهکارها دوام چندانی ندارند و از سوی دیگر ممکن است، موجبات عفونت ابروها و آسیب پوست را نیز فراهم کنند. کاشت ابرو، یک روش مطمئن، سالم و دائمی برای پایان دادن به کابوس ریزش ابروها به شمار می رود.

درمان ریزش ابرو

شاید در گذشته از داشتن ابروهای پرپشتی که داشتید بسیار خوشحال بودید ولی الان مجبورید که با مدادهای ابرو، نقاط خالی آن را بپوشانید. ممکن است تا حالا روش های زیادی را امتحان کرده باشید تا از ریزش ابروهایتان جلوگیری کنید.

بهتر است در درجه اول خونسردی خودتان را حفظ کنید و بعد به متخصص مراجعه کنید تا علت ریزش ابروهایتان مشخص بشود. در ادامه، علت های ریزش ابرو را با هم بررسی می کنیم.

دریافت تخفیف 500 هزار تومانی کاشت ابرو + مشاوره رایگان

علت ریزش ابرو

ابروها، بخش مهمی در صورت هستند و ریزش ابروها می تواند زیبایی صورت شما را تحت تاثیر قرار بدهد. عوامل داخلی و خارجی زیادی ممکن است باعث ریزش ابروهای شما بشود که عبارتند از :

کاشت ابرو

1. اصلاح بیش از حد :

اکثر خانم ها اصلاح ابروها با موچین را به بند ابرو ترجیح می دهند زیرا بند ابرو مقداری دردناک است. اصلاح ابروها با موچین باعث جدا شدن فولیکول ابروها می شود و در نتیجه آسیب زیادی به فولیکول ها وارد می کند. اصلاح ابروها با موچین و بصورت منظم، می تواند در طول زمان آسیب های جبران ناپذیری را به ابروها وارد کند و از رشد ابروهای جدید هم جلوگیری کند.

2. وضعیت پوست :

ممکن است پوست صورت با مشکلاتی مثل اگزما، پسوریازیس، چرب شدن بیش از حد و یا با عفونت فولیکول های مو، درگیر بشود و در نتیجه در اطراف ابروها هم خارش، قرمزی و التهاب مشاهده شود. ایجاد هر گونه جراحت یا خراش در اطراف ابروها هم می تواند باعث ریزش موهای ابرو بشود. البته ریزش ابرو در این موارد موقت است زیرا به فولیکول های مو آسیبی وارد نمی شود و بعد از چند هفته، موهای ابرو شروع به رشد می کنند.

3. کم کاری تیروئید :

غده تیروئید با آزاد کردن هورمون ها، بسیاری از عملکردهای بدن را تنظیم می کند و هر نوع اختلال در عملکرد این غده می تواند باعث ریزش موها و ابروها بشود. اگر غده تیروئید شما کم کار است، ابروهای شما شروع به ریزش می کنند. تنها راه درمان کم کاری تیروئید، مصرف دارو است. البته با مصرف دارو هم هیچ تضمینی برای رشد مجدد ابروها وجود ندارد.

4. کمبود مواد غذایی :

کمبود هر نوع ماده غذایی که باعث ریزش موهای شما می شود، می تواند منجر به ریزش ابروها هم بشود. مواد غذایی مفید برای رشد مو شامل موادی مثل آهن، زینک، پروتئین، ویتامین D، ویتامینB12 ، بیوتین و اسیدهای چرب امگا 3 می شود.

کمبود این اسیدهای چرب که در ماهی و بعضی از دانه های روغنی وجود دارد، شرایط را برای ریزش ابرو در فرد فراهم خواهد کرد. به طور کلی بدن برای تولید موی سالم و مستحکم، به این مواد مغذی نیاز دارد.

5. وضعیت ریزش مو :

مشکلات خود ایمنی و التهابی مانند آلوپسی منطقه ای، ریزش موهای جلوی سر و ریزش موی آندروژنیک که به فولیکول های مو آسیب می زنند، هم می توانند باعث ریزش ابروها بشوند.

6. استرس :

استرس روحی و روانی، تاثیر منفی در رشد موهای ابرو دارد. بعضی از افراد با مشکلاتی مثل کندن موهای ابروهای خود مواجه می شوند که در اثر استرس شدید و مشکلات روحی و روانی بوجود می آید.

استرس شرایط فیزیولوژیک بدن را تغییر می دهد و وضعیتی به وجود می آورد که سطح هورمون‌ های فرد تغییر کند. علاوه بر این، استرس زیاد موجب می شود که میزان رسیدن اکسیژن به فولیکول های مو نیز کاهش یابد و در نتیجه احتمال ریزش مو به شکل قابل توجهی افزایش پیدا کند.

اضطراب بیش از حد به طور کلی، شاهراه ورود مشکلات و بیماری های مختلف به بدن است.

افرادی که به دلیل مسائل ژنتیکی مستعد ریزش مو و ابرو نباشند و بیماری های مختلف را نیز در این زمینه تجربه نکنند، در صورت توانمند شدن در کنترل سطح استرس، در مقابل ریزش مو و ابرو مقاوم خواهند شد و مشکلی در ابروهای خود احساس نخواهند کرد.

7. افزایش سن :

هر چه سن شما بیشتر می شود، حجم بیشتری از موهای سر و ابروهایتان را از دست می دهید.موی انسان، از رشته‌های پروتئینی ساخته شده است. هر فولیکول مو به تنهایی بین 2 تا 7 سال عمر می کند و سپس جایش را به تار موی دیگری می دهد.

اینکه هر فرد روی سر، در ابروها و به طور کلی بدنش چقدر مو داشته باشد، به ژن های او بستگی دارد. هر چقدر که سن بالا برود، روند رشد موهای جدید روی سر و ابرو نیز کند خواهد شد.

رشته های مو نیز کوچک‌ تر و محدود تر می شوند. به همین خاطر است که موها به مرور زمان نازک تر و آسیب پذیر تر به نظر می رسند.

البته که افراد می توانند با مراقبت، ابروها را برای زمان بیشتری حفظ کنند و آن ها را در وضعیت مطلوبی قرار بدهند اما برای بازگرداندن ابروها به فرم ایده آل دوره جوانی، به کاری بیشتر از «مراقبت» نیاز خواهد بود.

8. بارداری و تولد فرزند :

ریزش مو در نتیجه بارداری، کاملا «معمول» نیست اما ممکن است به دلیل تغییر سطح هورمون‌ ها، برای بعضی از زنان اتفاق بیفتد. این ریزش البته خطرناک و دائمی نیست اما بسیاری از زنان را تا مدتی نگران و درگیر می کند.

در زنان باردار، افزایش سطح استروژن کند می شود و این موضوع روی وضعیت فولیکول های مو، تاثیر منفی خواهد داشت. ریزش مو در اثر بارداری، در مجموع اتفاق نگران کننده ای نیست اما می تواند کیفیت موهای فرد را تحت تاثیر قرار بدهد.

 درمان ریزش ابرو

راه های زیادی برای درمان ریزش ابروها وجود دارند که عبارتند از :

1. استفاده از روغن کرچک

روغن کرچک با تغذیه فولیکول های مو، باعث رشد موهای ابرو می شود. شما می توانید از روغن کرچک، بصورت موضعی در قسمت ابروهایتان استفاده کنید و بعد از نیم ساعت، ابروهایتان را با آب ولرم بشورید.

روغن کرچک به مرور زمان، توسط محصولات زیبایی دیگر با خاصیت کم تر و قیمت بیشتر جایگزین شده اما این روغن هنوز هم می تواند کمک قابل توجهی برای رشد ابروها داشته باشد.

برخی آزمایش ها نشان می دهند که استفاده از روغن کرچک، رشد موها را حداقل سه برابر حالت اولیه خواهد کرد. روغن کرچک را می توان حداقل سه بار در هفته برای ابروها استفاده کرد. البته مصرف روزانه آن نیز هیچ مشکلی ندارد اما الزاما افزایش تعداد دفعات مصرف آن، موجب رشد بیشتر ابرو نخواهد شد.

2. روغن زیتون

روغن زیتون با دارا بودن 2 ماده مغذی، به نام های اسید اولئیک و ویتامین E برای رشد ابروها بسیار مفید است. اسید اولئیک، می تواند ریشه های مو را مرطوب کند و ویتامین E با بهبود گردش خون در بدن باعث رشد موها می شود. روغن کرچک را بصورت موضعی بر روی ابروهایتان استفاده کنید و بعد از 30 دقیقه می توانید ابروهایتان را بشویید.

3. آلوئه ورا

ژل آلوئه ورا با خواص مرطوب کننده ای که دارد، باعث تحریک فولیکول های مو می شود و به ابروهای شما کمک می کند تا مجددا شروع رشد کنند.

ترکیب آلوئه‌ ورا، شباهت زیادی به ترکیب پروتئین مو دارد و به همین خاطر می تواند شادابی و استحکام را به موها برگرداند و روی رشد مجدد آن ها نیز موثر باشد. ژل آلوئه‌ورا، یک راه طبیعی فوق‌ العاده برای تقویت موها به شمار می رود.

4. تخم شنبلیله

تخم شنبلیله سرشار از پروتئین، ویتامینB3  و لسیتین است و از ریزش موی ابرو در زنان جلوگیری کرده و باعث رشد ابروها می شود.

نحوه استفاده از تخم شنبلیله :

یک قاشق چایخوری از تخم های شنبلیله را در طول شب در آب خیس بدهید. تخم ها را خرد کنید. می توانید نصف چایخوری روغن نارگیل هم به آن اضافه کنید. آنها را به صورت موضعی روی ابروهایتان قرار بدهید و بگذارید در طول شب روی ابروهایتان بماند. فردا صبح ابروهایتان را با آب بشورید.

5. زرده تخم مرغ

شاید فواید زرده تخم مرغ برای موهای سر را شنیده باشید؛ استفاده از زرده تخم مرغ برای ابروها هم می تواند همان قدر مفید باشد. تخم مرغ سرشار از پروتئین، ویتامین D و سولفور است که همه ی این مواد برای حفظ سلامت موها بسیار ضروری و مهم هستند.

6. آب پیاز

پیاز، سرشار از سولفور و فلاونول است که می تواند طاسی سکه ای موها و خالی شدن نقطه ای ابروها را به خوبی درمان کند و به ابروهای شما کمک کند تا دوباره رشد بکنند. شما می توانید از محلول آب پیاز، دو بار در روز استفاده کنید.

7. شیر

شیر سرشار از پروتئین است. شما میتوانید با پنبه، شیر را روی ابروهایتان بمالید و بعد از 20 دقیقه ابروهایتان را بشویید.

درمان ریزش ابرو با کاشت ابروی طبیعی

کاشت ابرو، یکی از روش های دائمی برای درمان ریزش ابروها است. کاشت ابرو به دو روش انجام می شود :

  1. کاشت ابرو به روش FUT
  2. کاشت ابرو به روش FUE

هر کدام از این روش ها، شامل مراحل مختلفی از کاشت ابرو می شوند ولی اگر بخواهیم بطور خلاصه برای شما توضیح بدهیم؛ در کاشت ابرو از موهایی استفاده می شود که بیشترین شباهت را به موهای ابرو داشته باشد.

معمولا از موهای پشت سر و کناره های گوش که متفاوت با سایر موها هستند، برای کاشت در ناحیه ابروها استفاده می شود. بخشی از این موهای اهدایی از سرجدا می شود تا بتوان فولیکول های لازم را برای ابروها بدست آورد.

کاشت ابرو، ظرافت کاری زیادی دارد چون طراحی ابروها کار پیچیده ای است و باید این کار را به دستان متخصص با تجربه ای سپرد. با کاشت ابرو، مشکل ریزش ابروها بصورت دائمی درمان می شود و همچنین می توانید مدل ابروهای خودتان را هم تغییر بدهید و حتی پهنای ابروهایتان را هم انتخاب کنید.

برای کاشت ابرو، باید یک سری آمادگی هایی هم داشته باشید که با مطالعه مقاله های سایت کلینیک تخصصی پوست و مو رز و همچنین مراجعه به متخصص، می توانید به اطلاعات خوبی در این زمینه دست یابید.

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد درمان ریزش ابرو و کاشت ابرو و مشورت با متخصص، با شماره ۰۲۱۴۴۰۶۷۰۰۵ تماس حاصل فرمایید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *