آیا پروتز گونه دائمی است؟

آیا پروتز گونه دائمی است؟

آیا پروتز گونه دائمی است؟

وقتی صحبت از زیبایی صورت در پزشکی زیبایی شناسی می شود، گزینه های مختلفی را ارائه می دهند. امروزه اکثر زنان و مردان در مبارزه با علائم پیری و ایجاد کانتورهای جذاب تر در گونه ها و تقویت آن ها به عمل های زیبایی روی می آورند.

آیا پروتز گونه دائمی است؟برخی دیگر جدای از علائم پیری در اوج جوانی به دلیل لاغر بودن صورت و عدم وجود حجم صورت کاشت گونه یا پروتز گونه را انتخاب می کنند. پروتز گونه دائمی یا موقت انتخاب بعدی برای این افراد است.

از جمله سوالات رایج در این زمینه میزان ماندگاری پروتز گونه ها می باشد که در ادامه به صورت جداگانه به معرفی هریک و دائمی بودن یا نبودن انواع پروتز گونه می پردازیم.

چرا کاشت گونه از محبوبیت برخوردار است؟

تمایل به زیبایی و حس زیبا بودن یکی از نیازهای روانی در انسان است. عمدتا زیبایی برای انسان ها به ویژه زنان حس جدانشدنی در زندگی است که هرکس به طریقی این حس را دورن خود تقویت و پرورش می دهد. اولین گزینه ای که ملاک زیبایی است صورت است و به دنبال آن اجزای صورت

وقتی گونه ها در اثر کاهش وزن ناگهانی، لاغری مفرط و یا پیری پوست و حتی صدمات اتفاقی تحلیل می روند. اولین پیشنهاد مراکز زیبایی، کاشت گونه است. کاشت گونه به صورت دائمی و موقت ارائه می شود که بسته به بودجه بیمار و شرایط جسمی قابلیت انتخاب دارد. عبارت پروتز گونه دائمی شاید برایتان نام آشنا باشد.

بله؛ کاشت گونه ها بسته به نوع پروتز نیز می تواند دائمی یا موقت باشد. پس درصورت نگرانی از کمبود حجم گونه ها و عدم زیبایی گونه ها با ما همراه باشد تا دقیق تر در مسیر زیباسازی خود قدم بردارید.پآیا پروتز گونه دائمی است؟

دلایل عمده پروتز گونه ها را بشناسیم

کاشت و پروتز گونه ها با تکنیک های پزشکی مختلفی اعمال می شود. جراحی پلاستیک، لیزر صورت، تزریق ژل در گونه ها، تزریق چربی و ایمپلنت ها از آن دسته روش هاست که ظاهری زیباتری را ارائه می دهند.

کاشت گونه های موفقیت آمیز، گونه های حجیم و کامل تری به صورت افراد می بخشد. دو دلیل اصلی وجود دارد که بیماران برای کاشت گونه ها انتخاب می کنند. اولین مورد جهت زیبا سازی ساختار استخوان گونه ها است. بیمارانی که از ساختار زیرین گونه های خود ناراضی هستند و خواهان راه حل دائمی هستند، غالباً ایمپلنت و یا جراحی استخوان گونه را انتخاب می کنند.

کاشت گونه ها با افزایش پروژکسیون گونه ها به روشی واضح تر، حجم گونه ها را بیشتر می کند. با کاشت گونه ها توسط تزریق چربی، بیماران از برآمدگی طبیعی گونه ها  برخوردار می شوند که بسیاری از آنها از نظر کیفیت جذاب هستند و چندان پایدار نیستند.

دلیل دوم تقویت گونه به دلیل کاهش حجم ناشی از افزایش سن و تحلیل رفت پوست در ناحیه گونه است. هرچه پیرتر می شویم، کلاژن زیر جلدی (کلاژن طبیعی زیر پوست) شروع به از بین رفتن می کند و باعث ایجاد ظاهری توخالی می شود. اثر از بین رفتن کلاژن که با افزایش سن پدیدار می شود، غالبا نتیجه چروک شدن پوست و ایجاد ظاهری خسته و پیر در گونه هاست.

به طور کلی کاندیداهای هر دو گزینه دارای گونه های مسطح یا توخالی هستند و یا از نظر حجم دچار کاهش گونه شده اند.

گزینه های مختلف برای کاشت گونه ها

در حالی که برخی از بیماران از ساختار گونه های خود ناراضی هستند، برخی دیگر می خواهند به تعادل بهتری در چهره خود برسند یا چهره های زاویه داری را به تصویر بکشند. تحلیل گونه ها یک کشش طبیعی را ایجاد می کند که مورد انتخاب اکثر افراد جوان است. قبل از اقدام به کاشت یا پروتز گونه ها، باید اطلاعات لازم را قبل از درمان کسب کنید.

مثلا حتما برایتان مهم است که پروتز گونه ها دائمی است یا خیر؟ و …جراح زیبایی تان این اطلاعات را به سادگی برایتان بازگو می کند و شما بایستی بر اساس اهداف و شرایط آن نوع روش درمان را انتخاب کنید.

در طول مشاوره اولیه شما، پزشک در مورد گزینه های زیبایی که متناسب با نیازها و اهداف شما باشد بحث خواهد کرد. بیایید نگاهی به تفاوت های این دو روش از جمله طول عمر آنها بیندازیم.

پرکننده های گونه (تزریق فیلر، ژل و تزریق چربی)

پروتز گونه با پرکننده های پوستی یک روش درمانی موقت است که با روشی ساده تر به مبارزه با اثرات پیری می پردازد. پرکننده ها شگفتی زیادی را با لیفت دهی و افزایش حجم به گونه ها در صورت ایجاد می کنند

برای بیمارانی که به فکر کاشت گونه هستند ولی چندان مایل نیستند که تحت عمل جراحی قرار گیرند، بنابراین تزریق پرکننده ها به گونه یک روش خارق العاده برای “اولین اقدام” در ایجاد گونه های جدید هست. یکی از این پرکننده ها، پرکننده اسید هیالورونیک است که تایید شده توسط FDA می باشد و با پر کردن نواحی توخالی در زیر پوست می تواند گونه ها را تقویت نماید.

پروتز گونه دائمی

در این روش کاشت گونه ها یک راه حل دائمی جهت بهبود نواقص صورت و حجم دهی به گونه ها می باشد. این روش عمدتا برای بیماران جوانتری که تمایل به گونه های برجسته تر و چانه دارند، ارائه می شود.

گونه های کامل تر، می توانند ظاهر را بهبود ببخشند و ویژگی های صورت را متعادل و حتی جوان تر کنند. عمل جراحی موفقیت آمیز در کاشت ایمپلنت داخل گونه می تواند چهره بهتری را به بیمار ببخشد. ایمپلنت های کاشته شده در گونه را نیز می توان به منظور اصلاح عدم تقارن صورت و حتی جای زخم ها استفاده کرد.

مزایای انتخاب کاشت گونه به روش کاشت ایمپلنت شامل موارد زیر است:

  1.  پروتز گونه دائمی
  2.  نتایج می تواند کم ولی چشمگیر باشد
  3.  عوارض کم در جراحی
  4. سایر جراحی های زیبایی صورت را نیز پشتیبانی می کند

 تزریق چربی های طبیعی

تزریق چربی یک عمل جراحی نیمه دائمی طبیعی، با حداقل میزان تهاجمی است. بدین صورت که چربی را از یک ناحیه از بدن خارج کرده و برای بازیابی حجم از دست رفته، آن را به گونه ها منتقل می کنند. بیماران تحت درمان با این روش از داشتن ظاهری طبیعی و آرامشی خاص لذت می برند و می دانند که احتمال ابتلا به عفونت یا آلرژی در بدن وجود ندارد.

 کدام برای شما مناسب است؟ پروتز گونه دائمی یا موقتی؟

بر اساس اهداف زیبایی شناسی، پزشک معالج شما را به سمت راه حل مناسب راهنمایی می کند. ولی تصمیم قطعی در این مورد که پروتز گونه دائمی انجام شود یا موقت به عهده بیمار و بسته به شرایطش می باشد.

چه کسانی کاندیدای خوبی برای پروتز گونه دائمی هستند:

  1. بیمارانی که مایل به تغییرات دائمی در ساختار صورت خود هستند
  2. کسانی که تمایلی به تکرار این کار ندارند
  3.  بیمارانی که مصمم هستند و آماده عمل جراحی هستند
  4.  کسانی که آرزوی حفظ تعادل و زیبایی صورت را در مقابل پیری دارند

چه کسانی کاندیدای خوبی برای پرکننده گونه ها هستند:

  1. از کاهش حجم مربوط به سن در گونه ها ناراضی هستند
  2. بیمارانی که نمی خواهند تحت عمل جراحی قرار گیرند
  3. کسانی که می خواهند افزایش حجم را در گونه های خود بازیابی کنند

در پایان باید گفت جراحی های زیبایی موقت یا دائم هر کدام مزایای منحصری برای خود دارند. تصمیم قطعی با بیمار است که از کدام راه به هدف اصلی خود یعنی زیبایی بیشتر و اصلاحات عالی برسد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *