کاشت مژه

عوارض کاشت مژه دائم چیست؟

عوارض کاشت مژه دائم چیست؟

عوارض کاشت مژه دائم چیست؟

کاشت مژه طبیعی پیوندی ساده و در عین حال همراه با دقت و ظرافت است. این عمل زیبایی بر روی افرادی که دارای مژه های کم پشت همراه با تارهای نازک، پراکنده و یا ضعیف هستند مورد استفاده قرار می گیرد. در برخی از موارد دلایل ژنتیکی می تواند دلیلی بر ریزش مژه ها باشد.

عوارض کاشت مژه دائم چیست؟

بیماری آلوپسی آره آتا یک بیماری ریزش سکه‌ای مژه‌ها است. همچنین مراقبت نکردن درست از مژه ها و آسیب هایی که در طی اکستنشن مژه به آنها وارد می شود، می تواند خطر ریزش در مژه ها را افزایش دهد. ممکن است برخی از معالجات مانند شیمی درمانی بر روی افراد مبتلا به سرطان باعث ریزش در مژه های آنان شود.

دریافت تخفیف ویژه کاشت مژه + مشاوره رایگان

همچنین مصرف برخی از داروها نیز می‌تواند منجر به ریزش مو شود که از جمله‌ی آنها می‌توان به اینترفرون‌ها برای درمان هپاتیت سی اشاره کرد که نه تنها باعث ریزش مو می‌شود بلکه منجر به تغییر رنگ یا بافت مو نیز می‌گردد. داروهای ضد بارداری، و سایر داروهای هورمونی نظیر تستوسترون و استروئیدی اثر مخربی بر مژه‌ها دارند.

از دیگر داروهایی که همچین عوارضی به همراه دارند می‌توان به داروهای کاهنده‌ی کلسترول، داروهای ضد انعقادی و وارفارین، داروهای کنترل فشار خون نظیر کاپتوپریل و لیزینوپریل، داروهای درمان کننده‌ی پسوریازیس مانند استریترین، داروی ضد آریتمی مانند آمیودارون، داروهای ضد تشنج مانند والپروئکس سدیم، داروهای آنتی اسید مانند سایمتیدین و داروهای درمان نقرس مانند کلشی سین اشاره کرد.

استرس، تغذیه‌ی نامناسب و و اختلالاتی همون کم خونی و مشکلات تیروئیدی نیز می‌تواند منجر به ریزش مژه شود و اگر ریزش مو به این دلایل باشد باید قبل از کاشت مژه اقدام به برطرف نمودن آنها کرد.

از دیگر دلایلی که منجر به ریزش و از دست دادن مژه‌ها می‌شود، سوختگی و سوانح است. در این اتفاقات چون فولیکول‌های مو به طور کامل از بین می‌روند، امکان رشد مجدد مژه وجود ندارد.

نبود مژه از بدو تولد بسیار نادر است اما ممکن است درنتیجه‌ی آلوپسی آدناتا رخ دهد. یا ممکن است با سندرم‌هایی مانند دیسپلازی اکتودرمی یا آتروفی خونریزی همراه باشد.

این امر می تواند ظاهری نامتناسب را در این افراد ایجاد کند. به همین دلیل کاشت مژه دائم یکی از راه حل های مطمئنی است که می تواند در رفع این معضل به افراد کمک کند. در کاشت دائم مژه روش پیوند مژه مانند پیوند مو و سایر عمل های زیبایی از این دست است.

فولیکول های مو که در پشت گوش و یا سر افراد قراردارند از این نواحی به تعداد لازم برداشته می شود و در نواحی از مژه که دارای ضعف است کاشته می شود. فولیکول های برداشته شده بر روی انتهای یک سوزن مخصوص قرار داده می شوند تا بتوان راحت تر کاشت مژه را انجام داد.

در واقع فوکیلول های برداشته شده از نواحی بانک موی افراد توسط روش میکروسکوپی به ناحیه مژه افراد پیوند زده می شوند و کاشت دائم مژه از این طریق برای این افراد انجام شود.

از آنجایی که کاشت مژه به صورت طبیعی انجام می شود و این عمل با متدها و روش های نوینی قابل انجام است، با این حال ممکن است عوارضی را بعد از کاشت مژه مشاهده کنید که این عوارض با رعایت نکات و توصیه هایی که پزشک بعد از کاشت مژه به افراد می کند به راحتی از بین می رود.

عوارض کاشت مژه دائم چیست؟

جراحی کاشت مژه به مهارت زیادی نیاز دارد زیرا جهت‌گیری مژه‌ها بایستی با مژه‌های اصلی متناسب باشد و در غیر این صورت ظاهر آشفته و نامتناسبی به مژه ها می‌دهد و همچنین باعث رشد نامناسب آنها به داخل چشم و ناراحتی‌های مربوط به دید و عفونت شود.

آیا کاشت مژه دائم عوارض دارد؟

با وجود اینکه کاشت مژه به عنوان یک جراحی زیبایی به جهت بهبود ظاهر انجام می‌شود، اما پزشکان در مورد انجام آن هشدار داده‌اند و معتقدند که این جراحی می‌تواند منجر به عوارض شدیدی از جمله نرشیازیس ( بدجهتی یا جهت ناهماهنگ مژه‌ها) و در موارد شدید و در صورت رعایت نکردن نکات ضروری یا انجام شدن آن توسط افراد غیرمتخصص، حتی منجر به اختلالات بینایی شود.

کاشت مژه نوعی عمل جراحی سرپایی است که از طریق بی حسی انجام می شود. در کاشت مژه طبیعی از روش ها و متد های جدیدی برای این منظور استفاده می شود.

از آنجایی که کاشت مژه دارای ظرافت خاصی است فردی که کاشت مژه را انجام می دهد باید از مهارت و تجارب بسیاری در این زمینه برخوردار باشد و بداند که از چه روشی برای کاشت مژه طبیعی استفاده کند تا ایجاد عوارض بعد از کاشت دائم مژه به حداقل ممکن برسد.

در واقع عوامل بسیاری ممکن است به بروز این عوارض بیانجامد. در بسیاری از مواقع ایجاد این عوارض بعد از کاشت مژه طبیعی است و نیازی به نگرانی در مورد ایجاد عوارضی که بعد از کاشت مژه ممکن است مشاهده کنید نیست.

اولین نگرانی در مورد پیوند مژه وضعیت مژه‌ها است از آنجایی که آنها در لبه‌ی پلک کاشته می‌شوند می‌توانند در نهایت به صورت مستقیم به سمت قرنیه هدایت شوند.

در این شرایط فرد به طور دائم از احساس اجسام خارجی در چشم شکایت دارد. جراحی به خودی خود عمل خطرناکی نیست اما تغییر در محل کاشت مژه‌ها می‌تواند خطرآفرین باشد.

ممکن است بعد از کاشت مژه ایجاد درد و یا تورم را در نواحی که مو در آنجا پیوند شده است را مشاهده کنید. همچنین مناطقی از سرکه برای پیوند مو در آن نواحی موهای شما برداشته شده است ممکن است زخم و یا تورم را مشاهده کنید که این امر در اثر واکنش طبیعی بدن به برداشتن مو میتواند دیده شود.

در حالت کلی ممکن است در برخی از مواقع پوست افراد دارای حساسیت بالایی باشد و در این صورت در نواحی مژه ها عفونت ایجاد شود. برای جلوگیری از ایجاد این عارضه می توانید مصرف آنتی بیوتیک ها را تا هفته اول بعد از کاشت مژه طبیعی مصرف کنید تا از گسترش عفونت در بدن خود جلوگیری کنید.

برای درد های ایجاد شده نیز مصرف مسکن ها بهترین گزینه است. ایجاد زخم و یا کبودی در اطراف چشم ممکن است در حد بسیار ناچیزی ایجاد شود که این شرایط به طور معمول تا چند روز از بین می رود. ممکن است در برخی از افراد این مدت به دو هفته نیز برسد.

یکی از شایع ترین عوارضی که بعد از کاشت مژه دائم ممکن است مشاهده کنید ریزش مژه های کاشته شده است. ممکن است در ابتدا افراد این ریزش ها را نوعی عارضه حل نشدنی بعد از کاشت مژه بدانند. باید عنوان کرد که این ریزش ها بعد از کاشت مژه کاملا طبیعی است.

این امر نشان می دهد که فولیکول های مژه در حالت استراحت قرار دارند تا بعد از گذشت چند ماه ریزش کامل مژه های کاشته شده به رشد طبیعی خود ادامه دهند.

عوارض کاشت مژه دائم تا چه حدی خطرناک است؟

از آنجایی که کاشت مژه نوعی عمل زیبایی محسوب می شود ممکن است که عوارض و خطراتی را نیز برای افراد به همراه داشته باشند. لازم به ذکر است که این عوارض خطرات جانبی ندارند و در اثر گذشت زمان و انجام مراقبت های ویژه بعد از کاشت دائم مژه به طور کامل از بین می روند.

نیازی به نگرانی در مورد این عوارض ایجاد شده بعد از کاشت نباشید؛ زیرا این علائم به صورت طبیعی ایجاد میشود و با استفاده از توصیه های بهداشتی قابل حل شدن است. در حالت کلی عوارض زیر بعد از کاشت مژه ممکن است ایجاد شود.

  1. ایجاد کبودی در چشم ها
  2. ایجاد لکه های خون در چشم
  3. ورم در نواحی تحت پیوند
  4. خونریزی
  5. ایجاد کیست بر روی پلک
  6. درد
  7. حساسیت ها پوستی
  8. ایجاد عفونت در

این عوارض دارای کمترین ماندگاری هستند. خطرات در صورتی می توانند ایجاد شوند که به توصیه ها و مراقبت های بعد از کاشت مژه توجه نکنید و در این مورد سهل انگاری داشته باشید.

چگونه عوارض کاشت مژه دائم را کنترل کنیم؟

برای اینکه بتوانید عوارضی که ممکن است بعد از کاشت مژه (eyelash implantation) مشاهده کنید را به حداقل ممکن برسانید و کنترل آنها را در دست داشته باشید، نیازی است که اقدامات زیر را برای این منظور انجام دهیم.

  1.   بعد از کاشت مژه از کلیه فعالیت هایی که می تواند باعث ایجاد تعریق شود و نتیجه کاشت دائم مژه را با مشکل روبرو کند خودداری کنید.
  2.   تا چند روز اول بعد از کاشت از استراحت و خواب کافی برخوردار شوید.
  3.   از آرایش چشم و به خصوص استفاده از ریمل در دو هفته اول بعد از کاشت مژه خودداری کنید. این امر می توان به ریزش مژه ها و ایجاد عفونت در آنها بیانجامد.
  4.   استفاده از عینک آفتابی به خصوص در هفته اول بعد از عمل به شدت توصیه می شود. این کار را حتی در خواب نیز انجام دهید.
  5.   از تماس دست با مژه های کاشته شده خودداری کنید. فشار به این نواحی می تواند کاشت را با مشکلات بسیاری روبرو کند.
  6.   در روزهای اول بعد از کاشت به دلیل اینکه پیوند در حد ضعیفی قرار دارد از حمام کردن پرهیز کنید. آب گرم می تواند باعث ریزش مژه های کاشته شده شود.

عوارض کاشت مژه دائم به چه چیزی بستگی دارد؟

ایجاد این عوارض می تواند به فاکتورهای متعددی بستگی داشته باشد که در صورت رعایت نکردن آنها کاشت مژه می تواند بی نتیجه باقی بماند. این عوامل می تواند عوارض بعد از کاشت مژه طبیعی را در حد گسترده ای افزایش دهند و آن را به معضل بزرگی تبدیل کند.

همیشه پیشگیری بهتر از درمان است… به همین دلیل برای اینکه بتوانید از ایجاد خطرات و عوارض بعد از کاشت مژه جلوگیری کنید باید در ابتدا از کلیه عواملی که باعث ایجاد این عوارض می شوند اطلاعات کافی داشته باشید.

جمع‌آوری اطلاعات یک مرحله‌ی بسیار مهم در مورد هر جراحی به ویژه جراحی‌های مربوط به زیبایی است و نباید آن را سرسری انجام داد. برای کسب اطلاعات می‌توانید علاوه بر تبلیغات موجود، از فضاهای مجازی و اتاق‌های گفتمانی که در آن افراد تجربه‌ی خود را نسبت به یک دکتر یا کلینیک خاص بیان می‌کنند استفاده کنید. مواردی که باید نسبت به آنها اطلاعات داشته باشید عبارتند از:

1- پزشکی که کاشت را انجام می دهد باید از متدهای جدید و در عین حال پیشرفته برای این کار استفاده کند. این فرد باید دارای مهارت تجربی و همچنین علم و آگاهی در این زمینه باشد.

متاسفانه در بسیاری از موارد برای کاش هزینه‌های جراحی کلینیک اقدام به استخدام افراد بی‌تجربه یا با سابقه‌ی کم می‌کند یا دستیار پزشک بخش زیادی از جراحی را به عهده می‌گیرد که می‌تواند عوارض جبران نشدنی به همراه داشته باشد.

2- کلینیکی که کاشت در آنجا انجام می شود. اینکه جراحی کاشت مژه را در کدام کلینیک انجام می‌دهید بسیار مهم است. درکلینیک‌های گمنام و سطح پایین اکثراً رعایت بهداشت انجام نمی‌شود و این موضوع می‌تواند مشکلات زیادی برای فرد به همراه داشته باشد. ضمن اینکه اصولاً افراد باتجربه و متخصصین درجه یک در این کلینیک‌ها کار نمی‌کنند.

3- آگاهی نسبت به فرآیند و اینکه فرد از کلیت جراحی مطلع باشد می‌تواند برای آرامش او بسیار موثر باشد.

4- فرد باید قبل از جراحی از آنچه که برای نتیجه‌ی کار مدنظر دارد به خوبی با دکتر صحبت کند. و در مورد تراکم مد نظر و بلندی تارها با یکدیگر به توافق نظر برسند.

5- شرایطی که فرد باید قبل از انجام جراحی داشته باشد. برای مثال فرد نباید در دوران عادت ماهیانه باشد یا نباید باردار باشد یا در دوران شیردهی نباشد. همچنین از یک تا دو روز قبل از عمل، نباید فعالیت‌های سنگین جسمی داشته باشد.

6- مدت زمان دوره‌‌ی بهبود و عوارض احتمالی کاشت مژه

7- مراقبت های بعد از کاشت

جراحی کاشت مژه هم مانند سایر جراحی‌ها نیاز به مراقبت‌های بعدی دارند. اجرای دستورالعمل‌های بعد از عمل می‌تواند نقش بسزایی در کیفیت نتایج بعد از جراحی داشته باشد.

مراقبت‌های بعد از جراحی نه تنها در مورد مژه‌های کاشته شده بلکه در مورد قسمت بانک مو یا همان قسمتی که مو از آن برداشته می‌شود نیز اجرا می‌شود. باید تا 24 ساعت بعد از جراحی این قسمت را خشک و تمیز نگه داشت تا احتمال ایجاد عفونت به حداقل برسد.

قرار نگرفتن به صورت مستقیم در مقابل نور خورشید و اشعه‌ی ماورابنفش، عدم شتستشوی بلافاصله و انجام ندادن فعالیت‌هایی که منجر به تعریق می‌شود از جمله‌ی این مراقبت‌ها هستند.

بعلاوه، از آنجایی که این موها از قسمت‌های دیگر بدن از جمله پشت سر برداشته می‌شوند سیکل رشد آنها با مژه‌های اصلی متفاوت است و می‌بایست به صورت دوره‌ای ترمیم و کوتاه شوند.

شما می توانید با مراجعه به کلینیک تخصصی پوست و مو رز با متخصصین مجرب این کلینیک کاشت مژه مشورت نمایید. جهت مشاوره با شماره ۰۲۱۴۴۰۶۷۰۰۵ تماس بگیرید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *