کاشت ابرو

عوارض کاشت ابرو و آشنایی با عوارض کاشت ابرو طبیعی

عوارض کاشت ابرو و آشنایی با عوارض کاشت ابرو طبیعی

عوارض کاشت ابرو

عوارض کاشت ابرو چیست ؟ مقاله امروز “ کلینیک پوست و مو رز ” به عوارض کاشت ابرو اختصاص دارد که ویژه افرادی است که قصد کاشت ابرو دارند؛ با ما همراه باشید تا در مورد عوارض کاشت ابرو، اطلاعات بیشتری بدست بیاورید.افراد زیادی دچار ریزش ابرو می شوند؛

ریزش ابرو می تواند علت های مختلفی داشته باشد مثل ژنتیک، استرس، تصادف، زخم، جراحی، سوختگی، بیماری های پوستی، مشکلات هورمونی، بیماری تیروئید، بیماری های عفونی، شیمی درمانی، مصرف دارو، کندن وسواسی ابروها، تاتو و هاشور ابروها، اصلاح نامناسب ابروها و غیره.

عوارض کاشت ابرو

خوشبختانه این دسته از افراد که از ریزش ابروها و نقاط خالی ابروهای خود رنج می برند، می توانند با کاشت ابرو، صاحب ابروهایی کاملا طبیعی و زیبا بشوند. یکی از مزیت های مهم کاشت ابرو این است که از موهای خود فرد استفاده می شود تا بتوان شاهد بهترین نتایج از این فرآیند بود.

دریافت تخفیف 500 هزار تومانی کاشت ابرو + مشاوره رایگان

تکنیک های متفاوتی برای بازسازی و ترمیم موی ابرو وجود دارد که هر کدام از ابزارهایی مخصوصی برای بازسازی مو استفاده می کنند.

عوارض کاشت ابرو

هر کدام از این تکنیک ها اصول و قواعد مخصوص به خود را دارند و نتایج حاصل شده از آنها نیز با یکدیگر متفاوت است، برای مثال روش های هاشور، میکروبلیدینگ، روش میکروپیگمنتیشن و … هر کدام به نوعی سبب می شوند تا ظاهر ابروها بهبود یابد.

اما باید توجه کرد که هدف فقط پر کردن و داشتن دو خط سیاه بالای چشم نیست. بلکه هدف از بازسازی ابرو این است که نه تنها ظاهر ابروها بهبود یابند بلکه ظاهر طبیعی خودشان را نیز حفظ کنند و جلوه زیبایی روی صورت ایجاد کنند.

اگر قرار بر انتخاب یکی از این روش ها برای ترمیم و پر کردن ابروها یا حتی شکل دادن به ابروها باشیم، بهتر است روشی انتخاب شود که هم ظاهر مقبول و طبیعی را ایجاد می کند و هم قیمت مقرون به صرفه ای دارد و مهمتر این که عوارض بسیار کمتری نسبت به روش ها و تکنیک های دیگر بازسازی مو دارد.

اما باید در مورد عوارض کاشت ابرو نیز اطلاعاتی داشته باشیم. آیا کاشت ابرو عوارضی دارد و یا اگر عوارض دارند آیا این عوارض خفیف هستند و یا خیر، آیا این عوارض سلامت بیمار را تهدید می کند؟

آیا این عوارض سبب آسیب بافتی می شود و دیگر سوالات مطرح شده از سوی افراد کاندید کاشت ابرو برای عوارض جانبی کاشت ابرو در این جا مطرح می شود.

روش های کاشت ابرو و عوارض کاشت ابرو

کاشت ابرو به روش های مختلفی انجام می شود که هر یک مزیت ها و معایب مخصوص به خودشان را دارند. در ادامه روش های مختلف کاشت ابرو را با هم بررسی می کنیم:

می توان نتیجه گرفت که کاشت ابرو، روشی کم خطر و ایمن محسوب می شود که مجوزی از سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) گرفته است. مجوز گرفتن از سازمان غذا و داروی آمریکا به  این منزله است که به طور همه جانبه طی تحقیقات و بررسی های به عمل آمده و مقالات مروری انجام شده به این نتیجه رسیده اند که کاشت ابرو، تکنیکی بی خطر می باشد، پس می توان از این روش برای بهبود ظاهر ابروها استفاده کرد.

در طی پروسیجر کاشت ابرو، فولیکول های موها از بانک مو به شیوه برش نواری به روش (FUT) یا برداشتن موها به صورت تکی (FUE) استخراج می شوند.

در روش FUT  نوار برشی که روی پوست سر ایجاد شده است خط باریکی است و ممکن است اسکار ایجاد کند. اما در روش FUE فولیکول ها چون تکی تکی استخراج می شوند دیگر خبری از برش نواری نیست و خون ریزی و اسکار مانند روش FUT را ندارد.

عوارض احتمالی کاشت ابرو بعد از پروسه کاشت ابرو

بعد از حدود سه تا پنج روز پس از عمل پیوند یا کاشت ابرو، بیمار می تواند بدون هیچ نشانه ای از عمل جراحی به فعالیت های عادی برگردد. ممکن است ورم و یا قرمزی های کوچکی در  اطراف موهای پیوند زده شده تشکیل شود اما این قرمزی و ورم بعد از چند روز از بین می رود و موها شروع به رشد می کنند تا ابروها به طور طبیعی روی صورت خود نمایی کنند.

از دیگر عوارضی که ممکن است ایجاد شود می توان به نتایج کاشت ابرو اشاره کرد که ابروهای کاشته شده در جهت رویش سایر تارهای موی ابرو نباشد و یا اینکه فولیکول ها با تراکم کمی روی ابرو کاشت شوند و یا فرم طراحی شده ابرو آن چیزی نباشد که بیمار مدنظر داشته است.

نتیجه نهایی از عوارض احتمالی کاشت ابرو

اما باید توجه داشت که انتخاب بهترین دکتر کاشت ابرو و کلینیک معتبر در کاهش عوارض جانبی بسیار موثر است. شما کلینیکی را تصور کنید که تیم حرفه ای ماهری دارد و پزشکی که چندین سال سابقه کاشت ابرو به روش های گوناگون از جمله روش FUT  روش FUE و روش SUT را دارد .

همین طور دوره های تخصصی برای هر کدام از این تکنیک ها را گذرانده و مشتریان زیادی به پزشک مراجعه می کنند و همین طور دوره های طراحی ابرو متناسب با شکل صورت و دوره های زیبایی شناسی را گذرانده است.

در مقابل کلینیکی که فقط از تبلیغات استفاده می کند و متاسفانه روش های استاندارد و دقیقی را برای ایجاد نتایج رضایت بخش به کار نمی برد.

عقل سلیم به هر فردی می گوید کلینیک اول بهتر از کلینیک دوم است چون که تمام اجزای مورد نیاز برای داشتن یک ابروی زیبا و بدون هیچ گونه عوارضی را برخوردار می باشد از و مدیریت بهتری در کنترل عوارض احتمالی مثل کبودی، قرمزی و … بهره می برد.

پس وقتی صحبت عوارض جانبی کاشت ابرو به میان می آید باید بدانیم که عارضه آن کاملا بستگی به این دارد که چه کلینیکی و چه روشی را برای انجام کاشت ابرو انتخاب کرده اید.

روش های قدیمی کاشت ابرو شامل :

کاشت ابرو به روش fut 

در کاشت ابرو به روش fut، بیحسی موضعی به بیمار تزریق می شود. در مرحله اول، متخصص باریکه نواری را بصورت افقی از پشت سر بیمار جدا می کند و سپس پشت سر بیمار را بخیه می زند تا از خونریزی جلوگیری کند.

البته این نوار بسیار باریک خواهد بود و ضخامت آن تنها چند میلی متر می باشد. لازم به ذکر است که عمدتا از ناحیه پشت سر فرد برداشت  می شود ، و پس از برداشت و بخیه زدن، علائم و نشانه های آن باقی خواهد ماند که شخص می تواند برای پنهان کردن این آثار کمی موهای خود را بلند کند تا روی آن را به خوبی بپوشاند.

در مرحله دوم، متخصص با کمک میکروسکوپ، فولیکول ها را از سایر مواد اضافی (مثل چربی) جدا کرده و فولیکول ها را به گرافت های تکی (یا در مواردی دو تایی) تقسیم می کند.

انجام این مرحله بسیار حساس و نیازمند دقت بسیار زیادی می باشد زیرا در صورت بروز خطا یا اشتباه در حین تقسیم، ممکن است به فولیکول ها آسیبی وارد شود و از بین رود.

در مرحله سوم، متخصص کاشت ابرو با کمک سوزن های ظریف، سوراخ هایی را در نقاط خالی ابرو ایجاد می کند. این سوراخ ها و حفره ها بسیار کوچک می باشند و صرفا برای ایجاد بستر مناسب برای کاشت فولیکول ها می باشد.

در مرحله آخر، گرافت ها با دقت زیاد به نقاط مورد نظر در ابرو، انتقال داده می شوند.

این مرحله مهم ترین قسمت از فرایند کاشت ابرو به شمار می رود و در آن پزشک متخصص باید توجه زیادی به مواردی از جمله جهت فولیکول ها و همچنین زاویه کاشت فولیکول نسبت به سر داشته باشند.

پس از اتمام تمامی این مراحل، پزشک ناحیه کاشته شده را به منظور پیشگیری از آسیب دیدن فولیکول ها با دقت پانسمان می کند و این پانسمان بهتر است که حداقل تا دو روز بر روی سر باقی بماند.

عوارض کاشت ابرو به روش fut

عوارض کاشت ابرو به روش fut : کاشت ابرو به روش fut روشی قدیمی ست که طرفدار کمتری هم دارد زیرا عوارض کاشت ابرو در این روش شامل درد، خونریزی، زخم، اسکار ناشی از بخیه، زمان طولانی جراحی، ورم، کبودی و خارش می شود.

عوارضی مثل درد، ورم و کبودی بعد از چند روز از بین می روند ولی اسکار و جای بخیه مدتها طول می کشند تا کاملا بهبود یابند.بعد از کاشت ابرو به روش futبیمار باید استراحت کند و دوره ریکاوری بیمار نسبت به روش های دیگر، طولانی تر است.

بعد از چند هفته از کاشت ابرو، ابروها شروع به ریزش می کنند و در ماه سوم الی چهارم، ابروها شروع به رویش مجدد می کنند؛ در واقع از ماه ششم به بعد می توانیم شاهد نتایج کاشت ابرو باشیم و از ماه دوازدهم، نتایج کاشت ابرو به طور کامل مشخص می شود.

کاشت ابرو به روش fit 

کاشت ابرو به روش fit، روشی سنتی ست که مشابه کاشت ابرو به روش fut است. در کاشت ابرو روش fit، بیحسی موضعی به بیمار تزریق می شود. در مرحله اول مانند روش قبل، متخصص باریکه نواری را بصورت افقی از پشت سر بیمار جدا می کند و سپس آن را بخیه می زند تا از خونریزی جلوگیری کند.

در مرحله دوم، متخصص با کمک میکروسکوپ، فولیکول ها را  استخراج می کند و با استفاده از پانچ، سوراخ هایی را در ابروها ایجاد می کند و در نهایت گرافت ها را به نقاط مورد نظر ابروی بیمار انتقال می دهد.

عوارض کاشت ابرو به روش fit 

عوارض کاشت ابرو به روش fit : عوارض کاشت ابرو به روش fit شامل اسکار ناشی از بخیه، خونریزی، زخم، زمان طولانی جراحی، ورم، کبودی، خارش و درد می شود.

در واقع در روش های قدیمی، مهم ترین عوارض کاشت ابرو، خونریزی شدید و اسکار ناشی از بخیه است. البته عوارضی مثل تراکم کم ابروها و رویش غیر طبیعی ابروها هم در بین بیماران مشاهده می شود.

روش های جدید و مدرن کاشت ابرو شامل :

کاشت ابرو به روش fue 

این روش از جمله روش های جدید و نوین در عرصه کاشت ابرو به شمار می رود و امروزه در بسیاری از کلینیک ها و مراکز زیبایی در دنیا از این روش استفاده می شود. در کاشت ابرو به روش fue، بیحسی موضعی به بیمار تزریق می شود.

در مرحله اول، متخصص کاشت ابرو با استفاده از دستگاه پیشرفته OKT، فولیکول ها را با دقت از پشت سر جدا می کند و با کمک دستگاه به نقاط مورد نظر در ابروها انتقال می دهد. کاشت ابرو با روش fue، روشی مدرن و بسیار مناسب برای کاشت ابرو می باشد.

یکی از مزیت های مهم کاشت ابرو روش fue برای خانم ها این است که روی ابروهای تاتو یا هاشور زده هم می توان کاشت ابرو را انجام داد. دوره ریکاوری بیمار هم به دلیل نداشتن هیچگونه بخیه، بسیار سریع است و بیمار می تواند بعد از کاشت ابرو، براحتی تمام فعالیت های خود را انجام بدهد.

استفاده از این روش برخلاف روش های قدیمی دارای نتایج بهتر و مطلوب تری می باشد و از عوارض جانبی کمتری برخودار است. همچنین استفاده از این روش در کاشت ابرو آسیب های کمتری به فولیکول ها نسبت به روش های قدیمی وارد می شود.

عوارض کاشت ابرو به روش fue 

عوارض کاشت ابرو به روش fue : در کاشت ابرو به روش fue، شاهد هیچگونه عوارض خاص و بلند مدتی نیستیم زیرا این روش به برش و بخیه نیازی ندارد. دوره ریکاوری بیمار هم به دلیل نداشتن هیچگونه بخیه، بسیار سریع است و بعد از کاشت، بیمار به حالت طبیعی برمی گردد.

تنها عوارض کاشت ابرو که می توان در این روش از کاشت ابرو شاهد آن بود، ورم، خارش و کمی کبودی ست که کاملا موقتی هستند و بعد از چند روز کاملا از بین می روند.

کاشت ابرو به روش sut 

در کاشت ابرو به روش sut، بیحسی موضعی به بیمار تزریق می شود. متخصص با استفاده از دستگاه تمام اتوماتیک، فولیکول های اهدایی را از پشت سر بیمار استخراج می کند و فولیکول ها به دسته های چند تایی تقسیم می کند.

متخصص با استفاده از سوزن های بسیار ظریف در قسمت ابرو، منافذ بسیار ریزی را ایجاد می کند و گرافت ها را به نقاط مورد نظر در ابروی بیمار منتقل می کند. کاشت ابرو به روش sut نیازی به برش، بخیه و تیغ جراحی ندارد. یکی از مهم ترین مزیت های کاشت ابرو روش sut این است که می توان شاهد تراکم بالایی از موهای کاشته شده در ابروی بیمار باشیم.

لازم به ذکر است که پس از پایان مراحل کاشت فولیکول ها در ابرو، دستگاه با استفاده از لیزر فولیکول های کاشته شده را در جهت بهبودی و رشد تحریک می کند که از نقاط قوت این روش به شمار می رود.

در حالت کلی، این روش شباهت های بسیاری به روش FUE دارد ولی به دلیل این که در این روش از دستگاه های هوشمند و اتوماتیک استفاده می شود، مزیت های بیشتر و معایب کمتری نسبت به آن دارد. به عنوان مثال در روش SUT سرعت دستگاه بسیار بالا می باشد و زمان انجام کاشت ابرو کمتر از سایر روش ها خواهد بود.

همچنین دستگاه دارای دقت بسیار بالا می باشد و درصد آسیب به فولیکول های مو در حین برداشت و یا کاشت در قسمت مورد نظر بسیار پایین می باشد و این عامل سبب کسب نتایج بهتر برای شخص خواهد شد.

عوارض کاشت ابرو به روش sut 

عوارض کاشت ابرو به روش sut  : عوارض کاشت ابرو به روش sut هم مانند کاشت ابرو روش fue، کاملا موقتی ست و شامل کمی کبودی، خارش و ورم می شود. دوره بهبودی و ریکاوری بیمار به دلیل اینکه هیچگونه برش و بخیه ای در سر بیمار ایجاد نمی شود، بسیار سریع اتفاق می افتد.

نکات مهم درمورد کاشت ابرو و پیشگیری از عوارض کاشت ابرو

  1. در جلسه اول که “جلسه مشاوره” نامیده می شود، بیمار کاشت ابرو می تواند با متخصص خود در مورد مدل ابروی مورد نظر خود، تراکم ابروها، زاویه و قوس ابروها و همچنین سایر مواردی که مد نظرش است، بطور دقیق صحبت کند.
  2. انتظارات فردی که قرار است کاشت ابرو انجام دهد، نقش مهمی در انتخاب نوع روش کاشت ابرو و همچنین مدل نهایی ابرو دارد و متخصص کاشت ابرو تمام تلاش خود را برای رسیدن به ابروی ایده آل شما می کند. توصیه می شود قبل از انجام این اقدام به خوبی با تمامی جوانب این عمل و مراحل و فرایند های آن آشنا شوید و انتظارات منطقی و معقولانه ای را از کاشت ابرو داشته باشید.
  3. متخصص کاشت ابرو برای طراحی ابروها، ابتدا ابرو را به سه قسمت تاج، بدنه و دم تقسیم می کند و طرح ابرویی که ایده آل بیمار است هم نقش مهمی در طراحی ابروها و نحوه انجام مراحل مختلف کاشت ابروها دارد. متخصص تمام تلاش خود را می کند تا ابروها کاملا طبیعی بنظر برسند.
  4. کاشت ابرو معمولا بین 1 تا 4 ساعت طول می کشد. متخصص برای هر ابرو از 250 الی 400 تار مو استفاده می کند که تعداد تار موها به طرح ابروهای بیمار بستگی دارد.
  5. کاشت ابرو معمولا در یک جلسه انجام می شود؛ البته بعضی از بیماران تراکم بیشتری را برای ابروهای خود می پسندند که برای این دسته از بیماران کاشت ابرو می تواند در دو الی سه جلسه انجام شود.
  6. البته متخصص کاشت ابروی طبیعی بین هر جلسه فاصله تقریبا 8 ماهه می گذارد تا نتایج کاشت ابرو بطور کامل مشخص شود و در صورت نیاز، بیمار دوباره اقدام به کاشت ابرو کند.
  7. در مواردی که بیمار قصد افزایش تراکم ابروهای خود را داشته باشد، می توان از موهای پشت گوش هم برای ترمیم ابروها و کاشت ابرو استفاده کرد. البته موهای پشت سر، بیشترین سازگاری را با ابروها دارند.
  8. قبل از انجام کاشت ابرو توصیه می شود درباره کلینیک یا مرکز زیبایی مورد نظر خود به خوبی تحقیق و بررسی نمایید و سعی کنید نمونه کار های آن ها را مشاهده کنید.
  9. کلینیک زیبایی مورد نظری که برای انجام این اقدام انتخاب کرده اید باید مجهز به ابزار ها و دستگاه های به روز و پیشرفته دنیا باشد.
  10. محیط و ابزار های کلینیک زیبایی باید کاملا تمیز و استریل شده باشند تا از انتقال بیماری ها و انواع مشکلات به شخص پیشگیری شود.
  11. برای پیشگیری از عوارض های جانبی و خطراتی که برای سلامتی به وجود می آید توصیه می شود که حتما از داروهای تجویز شده توسط پزشک به طور کامل و منظم استفاده شود. استفاده از این دارو ها علاوه بر پیشگیری از بروز عوارض، سبب افزایش سرعت روند بهبودی و نقاهت خواهد شد.
  12. برای پیشگیری از آسیب دیدن فولیکول های کاشته شده در ناحیه هدف توصیه می شود که از ضربه زدن، ماساژ دادن و تماس دادن اشیاء با آن ناحیه به ویژه در روز های ابتدایی خودداری شود.
  13. فرد باید سعی کند تا شیوه صحیح شستشو و استحمام را در هفته های ابتدایی را، از پزشک متخصص فراگیرد. استحمام نامناسب می تواند تاثیرات منفی در نتایج حاصل از کاشت ابرو داشته باشد.

کاشت ابرو و مزایا و عوارض آن

پیوند یا کاشت ابرو روشی است که امروزه با توجه به نتایج بسیار رضایت بخشش مورد استقبال کثیری از مردم در سر تا سر جهان قرار گرفته است چرا که به این نکته پی برده اند که پیوند یا کاشت ابرو تنها تکنیکی است که برای پر کردن ابرو و بازسازی ابروها از مواد طبیعی و فولیکول های خود فرد استفاده می کند و خبری از مواد شیمیایی به کار رفته در بین روش های دیگر بازسازی ابرو نیست. پس میزان خطر عوارض را به صفر می رساند.

کاشت ابرو در واقع تکنیکی است که برای پیوند کردن موهای بانک مو به ناحیه ابرو طراحی شده است. تکنیک کاشت ابرو کمک می کند  تا به رشد ابروهایی که تارهای موی خود را از دست داده  و یا بیش از حد نازک شده اند و یا اینکه به علت اسکار و زخم موهای آن ناحیه برای همیشه از بین رفته است، کمک کند.

اما به هر دلیلی که موهای ابرو از دست رفته اند، تکنیک کاشت ابرو می تواند ظاهر ابروها را بهبود بخشد و ابروهایی طبیعی را برای فرد به ارمغان آورد بدون اینکه به بافت های بدن آسیب برساند و یا عارضه جانبی به دنبال داشته باشد.

موهای اهدا کننده برای پیوند های ابرو مستقیما از از ناحیه بانک مو بیمار به دست می آید. ناحیه بانک مو ناحیه ای است که فولیکول های آن ناحیه از پوست استخراج شده و به ابرو پیوند زده می شود.

نتایج حاصل از انجام این اقدام بسیار طبیعی و عادی جلوه خواهد داد. زیرا در این اقدام از موهای طبیعی بدن استفاده شده است و با توجه به این که در جهت و زاویه سایر موها کاشته می شود، لذا با سایر موهای بدن در مواردی همچون رنگ، جهت و زاویه یکسان خواهند بود و تفاوتی چندانی نخواهند داشت.

موهایی که در کاشت ابرو در بافت پوست زیر ابرو پیوند زده می شود نسبت به سایر موهای ابرو بیشتر رشد می کنند و  این به این معنی است که آنها باید به طور منظم، به طور کلی دو بار در ماه، به طور مرتب پیرایش شوند تا ظاهر ابروها یکدست باشد و  ظاهری منظم و یکنواخت داشته باشد.

شاید این یکی از عوارض کاشت ابرو باشد!! که اسم آن را هم نمی توان عارضه گذاشت چون فرد را وادار می کند برای پیرایش ابروهای خود وقت بگذارد که این هم نکته بدی نیست.

به منظور ارائه یک ظاهر طبیعی باید فولیکول های مو استخراج شده از بانک مو که معمولا پشت سر و پشت گوش هستند، در یک جلسه پیوند زده شود و کمتر پیش می آید که جلسه کاشت ابرو بیش از دوبار به طول بیانجامد.

در این روش در واقع پزشک باید نحوه قرار گیری  هر کدام از تارهای ابرو را تقلید کند و موها با ظرافت دقیقی در کنار یکدیگر و با توجه به رشد و جهت مو قرار دهد.  فولیکول های استخراج شده برای اینکه روی پوست ابرو کاشت شوند نیاز است که برش های کوچک و دقیق و یک اندازه ای که معمولا  بیش از نیمی از میلیمتر نیستند، انجام شود.

مدت زمان صرف شده برای انجام کاشت ابرو شاید عارضه دیگر آن باشد!! چون ظرافت و دقت خاصی را باید در طی کاشت ابرو انجام داد پس زمان زیادی را می طلبد. اما باز هم نمی توان به این موضوع عارضه گفت چرا که دقت برای انجام کاری نتیجه رضایت بخشی را به دنبال دارد.

هزینه کاشت ابرو

هزینه های حاصل از عمل های زیبایی معیار مهمی برای بسیاری از افراد به شمار می رود و تقریبا همه افراد متقاضی درباره هزینه های ناشی از این اقدام بسیار کنجکاو هستند. اما نمی توان برای انجام کاشت ابرو هزینه های واحد و یکسانی را برای هر فردی تعیین کرد زیرا هزینه کاشت ابرو بستگی به گرافت های مو (تعداد تارهای موی پیوند زده شده) ، مدل کاشت ابرو، ابزارها و دستگاه های کاشت ابرو و کلینیک پوست و مو دارد.

بهتر است بیمار، انتخاب روش کاشت ابرو را بر عهده پزشک خود بگذارد زیرا پزشک کاشت ابرو با توجه به شرایط بیمار و وضعیت ابروهای او، روشی کاملا مناسب را برای او انتخاب می کند و در نتیجه بیمار می تواند شاهد کمترین عوارض کاشت ابرو باشد. در واقع، بیشتر عوارض کاشت ابرو موقتی هستند و حداکثر تا یک هفته از بین می روند.

امیدواریم مقاله جامع عوارض کاشت ابرو مورد پسند شما عزیزان قرار گرفته باشد

در ” کلینیک پوست و مو رز”  کاشت ابرو شما بصورت کاملا طبیعی و بدون درد، خونریزی و عوارض کاشت ابرو از آن  انجام می شود. در این کلینیک هدف ما، رضایت شما مشتریان عزیز است. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد کاشت ابرو ، با شماره 02144067005 تماس حاصل فرمایید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *