فهرست مطالب
عوارض کاشت ابرو در خانم ها چه می باشد ؟
عوارض کاشت ابرو در خانم ها
اکثر بیمارانی که برای کاشت ابرو به کلینیک مراجعه می کنند، خانم هستند؛ چند سالی است که ابروهای پهن مد شده است و اکثر خانم ها خواهان داشتن چنین ابروهایی هستند.
ابروهای پهن به یکی از معیارهای زیبایی تبدیل شده اند و از طرفی ذهن خانم هایی که ابروهای نازکی دارند را به شدت درگیر کرده اند. کاشت ابرو همیشه با موفقیت پیش نمی رود و حتی گاهی اوقات بعضی از بیماران بعد از کاشت ابرو با مشکلات خاصی مواجه می شوند.
دریافت تخفیف 500 هزار تومانی کاشت ابرو + مشاوره رایگان
کاشت ابرو ها به طور کلی، روش مطمئنی محسوب می شود. مشکلات در این روش، بسیار کم هستند و نتایج، کاملا طبیعی و ماندگار به نظر می رسند. این فرآیند امتیازهای زیادی به ویژه برای خانم ها دارد و به آن ها کمک می کند تا پس از مدتی، بتوانند ابرو های خود را به هر حالتی که می خواهند، در بیاورند.
توقع زنان نسبت به ابرو های کاشته شده، به مراتب بیشتر از مردان است و در این موضوع تردیدی وجود ندارد.
چرا که مردها معمولا تنها یک ابروی پرپشت می خواهند و پس از کاشت، دیگر تغییری در مدل این ابروها ایجاد نمی کنند اما برای خانم ها، این تازه شروع دورانی است که تغییرات ابرو در آن به اوج می رسند.
چند مورد از شایعترین علت های ریزش ابرو در خانم ها
افزایش سن
افزایش سن تاثیر مستقیمی روی ریزش ابروها می گذارد؛ البته در کنار افزایش سن، عوامل دیگری هم در ریزش ابروها دخیل هستند و شما می توانید با کارهایی مثل دوری از استرس، آبرسانی به پوست، استفاده کمتر از لوازم آرایشی و غیره از ریزش بیش از حد ابروهایتان جلوگیری کنید.
به همان نسبت که سن بالا و بالا تر می رود، موها نیز نازک تر و بی کیفیت تر می شوند. این یک روند کاملا طبیعی در بدن است.
در خانم ها، سطح تولید هورمون استروژن پس از افزایش سن، کاهش پیدا می کند و این موضوع، تاثیر مستقیمی بر مو ها و ابرو ها خواهد داشت. چرا که استروژن نقشی حیاتی در تولید پروتئین های مو دارد.
پس طبیعی است که کیفیت ابروها به مرور زمان تحلیل بروند و خانم ها پس از عبور از میانسالی، درصد زیادی از ابروی خود را از دست بدهند. بعضی از خانم ها در این شرایط به سراغ روش هایی مثل تتو می روند اما کاشت ابرو، همان ابروهای سالم قبلی را به آن ها برمی گرداند. در مواردی، حتی می توان تتو و کاشت ابرو را به صورت همزمان روی ابرو ها پیاده کرد.
شیمی درمانی
امروزه درصد ابتلا به سرطان در بین خانم ها بسیار افزایش یافته است و داروهای شیمی درمانی باعث ریزش موقت ابروهای خانم ها می شوند؛
ریزش ابروها 2 الی 3 هفته بعد از شروع شیمی درمانی آغاز می شود و ابروهای از دست رفته هم بعد از تکمیل دوره های شیمی درمانی دوباره رشد می کنند که ممکن است سال ها طول بکشد تا ابروها کمی پرتر بشوند.
استفاده بیش از حد از موچین و سایر روش های اصلاح ابروها
متاسفانه بسیاری از خانم ها وقتی به آرایشگاه مراجعه می کنند، ابروهای پر پشت خود را به دست آرایشگرانی بی تجربه می سپارند و نتیجه ای جز ابروهای کم پشت نمی گیرند.
البته بعضی از خانم ها در خانه هم با روش های نامناسب ابروهایشان را اصلاح می کنند و فولیکول های سالم ابرو را از ریشه در می آورند.
استفاده بیش از حد و افراطی از موچین برای برداشتن ابروها، موجب می شود که زخم های کوچکی در این ابرو ها به وجود بیایند. در مناطقی که این زخم ها به وجود آمده اند، دیگر ابرو رشد نمی کند و این یکی از صدمه های جدی به ابرو تلقی خواهد شد. آرایش سخت، غلیظ و مداوم نیز چنین مشکلی برای افراد به وجود خواهد آورد. دلیل ریزش ابروها همیشه هم بالا رفتن سن و سال نیست. گاهی مراقبت نکردن از این بخش حساس بدن، موجب می شود که ابرو ها حتی در جوانی نیز به سادگی از دست بروند. این موضوعی است که حتما باید به شکل جدی به آن توجه شود.
نحوه کاشت ابرو برای خانم ها
فرآیند کاشت ابرو شباهت زیادی به فرآیند کاشت مو دارد. در این روش هم فولیکول ها از یک نقطه استخراج و در نقطه دیگری، کاشته می شوند. این روش، امروزه بسیار کارآمد و تثبیت شده است و انجام آن نیز تنها چند ساعت به طول می انجامد.
البته قبل از انجام کاشت ابرو، پزشک باید به این نتیجه برسد که فرد گزینه مناسبی برای انجام این کار خواهد بود و پس از آن نیز فرد باید برای مدتی در انتظار نتایج نهایی کاشت ابرو بماند.
قرار نیست به محض خروج از اتاق عمل، خانم ها به ظاهر دلخواه خود دست پیدا کنند و این اتفاق، به صبر و حوصله نیاز دارد. با این وجود اگر همه چیز به خوبی پیش رفته باشد، ظهور نتایج دلچسب کاشت مو، حتمی خواهد بود.
این موضوع، ظاهر فرد را برای همیشه با یک تغییر بزرگ روبرو خواهد کرد. تغییری که در ادامه سال های زندگی همراه فرد می ماند.
فرآیند کاشت ابرو برای خانم ها شامل کاشت 300 الی 400 فولیکول در هر یک از ابروها می شود. دو روش برای کاشت ابرو در خانم ها وجود دارد روش FUT و روش FUE.
در کاشت ابرو به روش FUT برای خانم ها، ابتدا بخش های اهدا کننده آماده می شوند. در بخشی از سر از بی حسی موضعی استفادهد می شود و پوست سر و فولیکول های مو به صورت نواری از این بخش ها جدا می شوند و سپس سر با بخیه دوخته می شود.
بخش های جدا شده از سر بررسی می شوند و به صورت گرافت های تک فولیکولی در می آیند و سپس در ابرو کاشته می شوند.
در کاشت ابرو به روش FUE در خانم ها، میکرو گرافت های اهدایی از پشت و گوشه های سر برداشته می شوند. کاشت ابرو برای خانم ها طی 3 الی 4 ساعت انجام می شود و حتی خانم ها می توانند در حین کاشت بخوابند.
نتایج کامل در هر یک از روش های FUT و FUE، در طی 12 ماه مشخص می شود؛ موهای ابرو در طی 3 مرحله رشد می کنند پس نگران از دست دادن ابروهایتان در دوره شوک نباشید.
انجام هر یک از مراحل روش های FUT و FUE به دقت و ظرافت زیادی نیاز دارد زیرا ساختار سر و مدل ابروهای خانم ها با مردها فرق می کند و حتما باید متخصص در هنگام کاشت ابرو برای خانم ها دقت بیشتری را به خرج بدهد.
بعد از استخراج میکرو گرافت ها از سر خانم ها، تازه مرحله اصلی کاشت ابرو شروع می شود و آن مرحله حساس طراحی ابروها است.
وقوع یک اشتباه در این مرحله، می تواند حاصل کار را به طور کامل تباه کند اما پزشکی که از تخصص و تجربه کافی برخوردار باشد، نتیجه خوبی را برای فرد به وجود خواهد آورد.
وقتی کاشت ابروها کامل شد و پس از چند ماه نتایج نهایی آن در معرض دید قرار گرفت، دیگر دلیلی برای آرایش بیش از حد و مصنوعی ابروها وجود ندارد. چرا که ابروها زیبایی طبیعی خودشان را دوباره بدست خواهند آورد و همه چیز درست مثل دوران قبل از ریزش آن ها خواهد شد.
از حالا به بعد اهمیت زیادی دارد که فرد از همه فعالیت هایی که تهدیدی برای سلامت ابرو ها هستند، فاصله بگیرد و اجازه ندهد که این اتفاق، باز هم تکرار شود.
عوارض کاشت ابرو برای خانم ها
1- خونریزی در سر و ابروهای خانم ها
خونریزی شدید جزو عوارضی است که در موارد بسیار نادری اتفاق می افتد مثلا در خانم هایی که به توصیه متخصص گوش نداده اند و از داروها و یا سایر موارد ممنوع قبل از کاشت ابرو استفاده کرده اند، احتمال خونریزی بسیار بالاست.
مصرف داروهای رقیق کننده خون مثل آسپرین، شرایط انجام کاشت مو را کمی پیچیده خواهد کرد. چرا که ممکن است در جریان این اتفاق، خونریزی متوقف نشود و فرد خون زیادی از دست بدهد. بسیار مهم است که خانم ها، به توصیه پزشک برای مصرف نکردن این دارو ها در هفته منتهی به عمل، توجه کنند.
در مواردی که هنگام کاشت ابرو خونریزی بیمار شدید باشد، از بخیه برای قطع خونریزی استفاده می شود. بعد از کاشت ابرو هم خانم ها باید طبق دستورات متخصص عمل کنند.
2- عفونت
ابتلا به عفونت از طریق کاشت ابرو امکان پذیر است ولی از هر هزار نفر خانم، یک نفر درگیر عفونت می شود. البته استفاده از آنتی بیوتیک هم در کنترل عفونت بسیار موثر است.
احتمال وقوع عفونت در کاشت ابرو، بسیار پایین به نظر می رسد اما به هر حال نباید آن را به طور کامل نادیده گرفت. روش های استرلیزه کردن تجهیزات، تکنیک های امروزی کاشت ابرو و رعایت کردن نکات ایمنی از سوی پزشک و فرد، احتمال وقوع عفونت را بسیار کاهش خواهد داد.
اگر عفونتی اتفاق بیافتد و به سرعت شناسایی شود، می توان جلوی آن را گرفت و از آسیب آن به ابرو های کاشته شده جلوگیری کرد.
3- ایجاد اسکار در سر خانم ها
ایجاد اسکار به روش کاشت هم بستگی دارد؛ مثلا در خانمی که کاشت ابروهایش را با روش FUT انجام داده است، در سر او اسکارهای نواری به چشم می خورد. از آنجایی که کاشت ابرو با بخیه همراه است، اسکارهای ناشی از بخیه هم می تواند به دغدغه خانم ها در مورد ایجاد اسکار اضافه بشود.
البته چند ماه بعد از کاشت ابرو که موها بلندتر می شوند، به خوبی می توان این بخیه ها را در زیر موی سر پنهان کرد. البته دسته ای از خانم ها هم از نظر ژنتیکی مستعد اسکار هستند.
4- سکسکه در خانم ها
جالب است بدانید که سکسکه یک عارضه معمولی است که از هر 100 بیمار مرد 5 نفر بعد از کاشت ابرو، سکسکه های متوالی می کنند.
علت سکسکه بعد از کاشت ابرو هنوز مشخص نشده است ولی سکسکه می تواند از چند ساعت تا چند روز هم ادامه داشته باشد.
البته در خانم هایی که کاشت مو انجام می دهند، سکسکه بیشتر بوجود می آید.
5- تورم در اطراف ابروها و چشم های خانم ها
کاشت ابروها می تواند باعث تورم در بخش های اطراف ابروها هم بشود مثل چشم ها و پیشانی. معمولا تورم در بخش های مختلف صورت خانم ها، بعد از چند روز خوب می شود.
6- بی حسی در سر و ابروهای خانم ها
اگر بی حسی در بخش های اهدا کننده فولیکول و همچنین ابروهای خانم ها ادامه دار بشود، باید به نزد متخصص مراجعه کنند.
7- درد در قسمت پشت سر خانم ها
متخصص ها برای کاهش درد در سر خانم ها، داروهای آرام بخش را تجویز می کنند. به محض اینکه وضعیت پوست سر شما بهتر بشود و به خوبی ترمیم بشود، از شدت دردها هم کاسته می شود.
8- ایجاد پوسته و خارش در ابروهای خانم ها
بعد از کاشت ابرو، پوسته های ریزی در بین موهای ابرو بوجود می آیند که همزمان به بیمار احساس خارش در ابروها دست می دهد ولی هرگز نباید به ابروهایتان فشاری وارد کنید زیرا میکرو گرافت ها صدمه می بینند.
خانم ها می توانند با شستشوی آرام ابروهایشان، میزان خارش را در ابروهایشان کاهش بدهند.
شما می توانید با مراجعه به کلینیک تخصصی پوست و مو رز با متخصصین مجرب این کلینیک پوست مو در مورد کاشت ابرو در خانم ها مشورت نمایید. جهت مشاوره با شماره 02144067005 تماس بگیرید.
همچنین شما عزیزان می توانید از طریق سیستم چت آنلاین وب سایت، از مشاوره آنلاین هم بهره مند بشوید.