کاشت مو

مراقبت های بعد از کاشت ریش و سبیل چیست؟

مراقبت های بعد از کاشت ریش و سبیل

مراقبت های بعد از کاشت ریش و سبیل

کاشت ریش و سبیل تقریباً مشابه انجام یک کاشت مو نرمال است. برای کاشت ریش و سبیل عموماً از روش FUE استفاده می کنند که در این فرایند هیچ زخمی به جای نمی ماند و نتایج آن به صورت مادام العمر ادامه دارد.

شما مجبور به تکرار مداوم این فرایند نیستید. تنها یک بار کاشت ریش کافی است و این تمام چیزی است که نیاز خواهید داشت.

مراقبت های بعد از کاشت ریش و سبیلبعد از کاشت ریش و سبیل باید چه انتظاری داشته باشید؟

پیوند ریش به طور معمول دارای عوارض جانبی است اما آنها معمولاً جدی نیستند. همچنین طولانی نخواهند بود و با گذشت زمان برطرف می شوند. ممکن است در ناحیه ی بانک مو اثراتی مانند تورم، کبودی خفیف، قرمزی و موهای زائد و حساسیت را تجربه کنید.

دریافت تخفیف 500 هزار تومانی کاشت مو + مشاوره رایگان

همچنین باید انتظار پوسته پوسته شدن های کوچک در اطراف ناحیه ی بانک مو را پس از کاشت ریش داشته باشید؛ اما نیاز نیست نگران آن باشید. در هر حال، اگر پوسته شدن برای بیش از یک هفته ادامه پیدا کند باید با پزشک خود در مورد آنها مشورت کنید.

بیشتر پزشکان پیشنهاد می کنند که صورت خود را تا زمانی که تمام پوسته ها نریختند نشویید. همچنین ممکن است پزشک یک آنتی بیوتیک برای جلوگیری از وقوع هرگونه عفونت در ناحیه ی بانک مو پس از کاشت ریش تجویز کند.

عموماً روند بهبود پیوند ریش و سبیل یک فرایند بدون مشکل است. در خیلی از موارد حتی احساس درد نیز نمی کنید. بعد از حدود یک هفته علایم قابل رویت در محل پیوند شروع به محو شدن می کنند؛ و بعد از ده روز بعد از کاشت ریش، شما می توانید دوباره صورت خود را اصلاح کنید.

ممکن است متوجه شوید که موهای کاشته شده بعد از حدود دو تا سه هفته بعد از فرایند کاشت ریش دچار ریزش می شوند. این ممکن است در ابتدا عجیب به نظر برسد اما دلیلی ندارد که نگران شوید زیرا این بخشی از روند عادی درمان است. تمام موهای ریخته شده تا سه ماه آینده مجدداً رشد می کنند.

مراقبت های بعد از کاشت ریش و سبیلنکات مهم در روند بهبودی کاشت ریش و سبیل

در ادامه به نکاتی اشاره می کنیم که شما باید در روند بهبود کاشت ریش و سبیل به آنها توجه ویژه‌ ای داشته باشید:

  1. ده روز قبل از کاشت ریش و سبیل: از مصرف آسپرین، ویتامین E یا هرگونه مولتی ویتامین که حاوی این ویتامین باشد خودداری کنید. بسیاری از داروها حاوی آسپرین هم هستند پس حتماً روی برچسب آنها را بخوانید. مصرف استامینوفن ایرادی ندارد.
  2. سه روز قبل از کاشت: از هیچ داروی ضد التهابی مانند ایبوپروفن استفاده نکنید و مصرف الکل را قطع کنید و بیش از حد در معرض تابش مستقیم آفتاب قرار نگیرید.
  3. از دستورالعمل های بعد از عمل پیروی کنید: پس از انجام کاشت ریش و سبیل، جراح شما برای کمک به روند بهبودی و همچنین اطمینان از دستیابی به نتایج بهتر یک سری دستورالعمل هایی را به شما می دهد. این بسیار مهم است که تمام این دستور العمل ها را پیروی کنید.
  4. سیگار نکشید: سیگار کشیدن باعث کاهش جریان خون به ناحیه ی فولیکول ها می شود که این روند بهبود را به تاخیر می اندازد. همچنین استعمال سیگار عروق را نیز تنگ می کند و این منجر به تضعیف رشد ریش می شود.
  5. حداقل به مدت دو هفته از مصرف الکل خودداری کنید: شما باید دو هفته قبل و بعد از پیوند ریش و سبیل از مصرف الکل خودداری کنید. دوری از الکل می تواند باعث ایجاد تورم شود. هنگامی که الکل مصرف می کنید، رگ های خونی گشاد شده و این موضوع تورم را افزایش می دهد.

الکل می تواند خون را رقیق کند و بدین صورت پلاکت های کمتری به محل پیوند برسند. این کار به نوبه ی خود توانایی انعقاد خون را کاهش داده و خونریزی را افزایش می دهد.

  1. داروها: بعد از کاشت ریش و سبیل، داروهایی است که به تجویز پزشک به شما داده می شود. اگر شما به دلایل سایر مشکلات نمی توانید آنها را مصرف کنید باید به پزشک خود اطلاع دهید. برخی از داروهای رایجی که بعد از کاشت ریش و سبیل تجویز می شوند عبارتند از:

6.1: آنتی بیوتیک: این دارو برای جلوگیری از عفونت تجویز می شود که باید به مدت سه روز دو بار در روز استفاده شود

6.2: قرص مسکن: که برای رفع هرگونه درد در ناحیه ی بانک مو تجویز می شود. هر چهار تا شش ساعت می توانید آن را مصرف کنید. رایج ترین مسکن ها در این دوره عبارتند از ایبوپروفن و ناپروکسن که باید با مشاهده ی اولین علایم درد مصرف شوند.

6.3: قرص خواب آور: در صورت نیاز برای خواب راحت نیز برایتان داروی خواب آور تجویز می شود.

6.4: پماد آنتی بیوتیک: این پماد باید تا پنج روز، روزی دو بار روی محل بانک مو مالیده شود تا عفونت ایجاد نشود.

  1. آب بنوشید: آب یک عامل مهم در روند بهبود بدن است و بدن شما به شدت به آن وابسته است. مواد دفعی را از محل پیوند دور کرده و مواد مغذی را به آنها می رساند و این کار روند بهبود را تسریع می بخشد. شما باید بعد از کاشت حداقل روزی 8 لیوان آب بنوشید.
  2. دستورالعمل خواب: برای شب اول برای جلوگیری از تورم، سر خود را بالا نگه دارید و از چند بالش استفاده کنید. به خاطر خونریزی خفیف احتمالی یک حوله زیر سر خود قرار دهید.
  3. مراقبت در برابر آفتاب: به مدت دو هفته ی اول پس از کاشت ریش بیش از سی دقیقه در روز در معرض تابش مستقیم نور خورشید قرار نگیرید. پوشیدن کلاه می تواند یک محافظت ایجاد کند.
  4. استحمام بعد از کاشت: تا پنج روز الی یک هفته از خیس کردن ناحیه ی کاشت ریش خودداری کنید. از آن به بعد می توانید صورت خود را بشویید و انجام فعالیت های سبک ورزشی ایرادی ندارد.
  5. بخیه ها: اگر کاشت ریش به روش FUE انجام شود هیچ بخیه ای ندارید و اگر به روش نواری انجام شود می توانید از بخیه های قابل جذب استفاده کنید و بنابراین نیازی به مراجعه ی دوباره برای کشیدن بخیه ها نداشته باشید. در غیر این صورت باید 10 تا 12 روز بعد از کاشت ریش برای برداشتن بخیه به پزشک مراجعه کنید.
  6. ماساژ: بعد از این که یک هفته از کاشت ریش گذشت صورت خود را به صورت روزانه ماساژ دهید تا جریان خون به ناحیه را افزایش دهید. همچنین ماساژ دادن به شما کمک می کند از شر زخم ها سریعتر خلاص شوید.
  7. دو هفته استراحت کنید: فعالیت های خود را به مدت دو هفته پس از پیوند ریش به حداقل برسانید. سعی کنید از انجام تمرینات سنگین خودداری کنید. ورزش نکنید، سونا، شنا و سایر فعالیت هایی که باعث تعریق می شود را انجام ندهید.
  8. منطقه ی پیوند را لمس نکنید: تا یک هفته بعد از انجام عمل پیوند از تماس با ناحیه ی تحت جراحی خودداری کنید. این کار احتمال بروز عفونت را کاهش می دهد. فقط هنگام شستشو ناحیه را لمس کنید و بعد سعی کنید دیگر آن را لمس نکنید.
  9. تا سه ماه اصلاح نکنید: برای سه ماه اول بعد از کاشت ریش از تیغ زدن ریش یا اصلاح صورت خودداری کنید. این کار ممکن است باعث تحریک ناحیه ی پیوند شده و حتی فولیکول های کاشته شده را تحت تاثیر قرار دهد. اگر مجبور به کوتاه کردن شدید فقط از قیچی استفاده کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *