کاشت مو

آیا یک فرد کاملا طاس می تواند کاشت مو داشته باشد؟

آیا یک فرد کاملا طاس می تواند کاشت مو داشته باشد؟

آیا یک فرد کاملا طاس می تواند کاشت مو داشته باشد؟

کاشت مو درمانی زیبایی است که برای پیوند مو ها از فولیکول های موجود بر سر استفاده خواهد شد. افرادی که دارای موهایی با رشد نرمال می باشند معمولا بین 80000 الی 120000 تار مو روی سر خود دارند؛ اما این تعداد برای افراد مختلف متفاوت است. زمانی که موها به مرحله پایانی رشد خود می رسند موهای موجود ریخته و موهای جدید رشد می کنند.

آیا یک فرد کاملا طاس می تواند کاشت مو داشته باشد؟هرچه که سن افراد افزایش می یابد، شاهد کاهش تعداد فولیکول های موجود بر سر خواهید بود؛ اما ممکن است برخی از افراد از سن مشخصی به بعد دچار طاسی کامل سر شوند. هنگامی که فردی از مشکل کم پشتی و یا کم حجمی موهای خود رنج می برد، بسیاری از پزشکان و دوستان به انجام کاشت مو توصیه می کنند.

دریافت مشاوره رایگان و تخصصی کاشت مو

برای انجام hair transplant نیاز به برداشت و استخراج فولیکول ها از نواحی پشت سر می باشد؛ اما برای افرادی که دچار طاسی کامل سر می باشند استخراج فولیکول ها ممکن نمی باشند؛

بنابراین آیا می توان اینگونه نتیجه گرفت که کاشت مو برای این چنین افراد ممکن نبوده و هرگز نمی توانند برای بازگردانی موهای از دست رفته خود اقدام کنند؟ قطعا پاسخ به این سوال منفی است؛ اما چگونه؟

آیا یک فرد کاملا طاس می تواند کاشت مو داشته باشد؟راه حل ممکن برای انجام پیوند مو برای افرادی که دچار طاسی سر کامل می باشند چیست؟

پیوند برای تمام افرادی که دارای شرایط لازم کاشت مو می باشد ممکن است؛ اما یکی از فاکتورهای لازم برای انجام کاشت مو، وجود تعداد فولیکول های لازم در قسمت های پشت و یا کنارهای سر می باشد؛ اما افراد طاس چگونه می توانند از این درمان برا بازگردان موهای از دست رفته خود استفاده کنند؟

تنها تفاوت موجود بین روش انجام hair transplant در بین افراد طاس و افراد کم مو است است که فولیکول مو به جای نواحی پشت سر، از قسمت های دیگر بدن استخراج شده و بر سر کاشته خواهند شد. هنگامی که پزشکان نتوانند تعداد فولیکول لازم را از موهای سر تامین نمایند، از موهای بدن استفاده می کنند.

اما لازم به ذکر است که نوع و بافت موهای بدن با موهای سر متفاوت می باشد؛ بنابراین پزشک مربوطه باید تا حد امکان تمام دقت خود را به خرج دهد تا موهای ناحیه ای از بدن را انتخاب کند که از نظر جنس و بافت به موهای سر نزدیک تر باشد.

با این حال همواره کمی تفاوت بین موهای بدن و موهای سر احساس می شود. یکی از سوالات رایج در بین مردان طاس این است که آیا از فولیکول های فرد دیگری برای پیوند مو به سر وی استفاده می شود؟

بسیاری از افراد گمان می کنند که همانند پیوند عضو برای کاشت مو نیز می توان از فولیکول های شخص دیگری استفاده نمود؛ اما چنین امکانی درباره مو وجود ندارد. به همین علت از موهای بدن تحت عنوان کاشت مو BHT برای پیوند مو به نواحی طاس استفاده خواهد شد.

از کدام قسمت های بدن تحت عنوان ناحیه اهدا کننده استفاده می شود؟

بطور معمول برای ایجاد ظاهری طبیعی و نرمال، پوشاندن کامل مناطق طاس سر نیاز به 7000 الی 8000 پیوند دارد. برای تامین این تعداد فولیکول از نواحی دیگر بدن فولیکول های جمع آوری شده و بر سر کاشته می شوند.

انتخاب ناحیه اهداکننده از اهمیت بالایی برخوردار است؛ زیرا فولیکول های انتخاب شده باید لحاظ جنس، رنگ، طول و ضخامت با موهای سر مطابقت داشته باشند به همین علت نمی توان از هر ناحیه دلخواه فولیکول استخراج کرد.

اکثر پزشکان از قسمت هایی نظیر ریش، قفسه سینه و زیر بغل تعداد فولیکول مورد نیاز را جمع آوری کرده و در ناحیه گیرنده پیوند می زنند.

به دلیل استفاده از موهای اندام های دیگر بدن، این درمان به روش FUE انجام می شود بنابراین هیچگونه زخم خطی بر بدن باقی نخواهد ماند. یکی از بهترین فولیکول ها برای پیوند زدن، ریش می باشد زیرا دارای ضخامت مناسبی بوده و تراکم بالایی دارد.

بنابراین پزشک می تواند با توجه به مقدار مورد نیاز خود فولیکول ها را جدا کرده و به محل گیرنده منتقل نماید.

کاشت مو به روش BHT نیازمند به دقت بیشتری می باشد اما یک پزشک ماهر و کاردان به تمامی جوانب این نوع از پیوند مو مطلع بوده، به سادگی ناحیه اهدا کننده را مشخص کرده و از آنها استفاده می نماید.

آیا استفاده از روش BHT برای کاشت مو موثر می باشد؟

انجام Body Hair Transplant به افرادی پیشنهاد می شود که بطور کامل طاس بوده و یا به دلایلی قادر به استفاده از موهای موجود بر سر خود برای پیوند مو نمی باشند.

بطور قطع استفاده از این روش برای افراد طاس موثر بوده و این افراد می توانند با استفاده از این روش موهای از دست رفته خود را بازیابند.

یکی از بزرگترین مزایای این تکنیک این است که ناحیه وسیعی از سر به وسیله این روش درمان شده و موهای رشد یافته قابلیت اصلاح خواهند داشت. تنها نکته درباره این تکنیک این است که به دلیل صرف دقت بالای پزشک و کادر درمانی در این تکنیک، هزینه مضاعف اما ناچیزی از مراجعه کننده دریافت خواهد شد.

نتایج نهایی کاشت مو به روش BHT چگونه است؟

نتایج نهایی حاصل از پیوند مو بطور عمده در 3 ماهه اول پس از درمان قابل مشاهده می باشد؛ اما در برخی از افراد این اتفاق با تاخیر رخ می دهد. در صورتی که رشد موها ضعیف باشد ممکن است حتی تا 12 ماه پس از کاشت مو نیز رشد موها به تعویق بیفتد.

در صورت بروز اینگونه موارد نادر در مدت زمان بین 12 ماه الی 24 ماه موها به سرعت رشد کرده و شاهد رشد مجدد موهای خود خواهید بود.

اما همواره باید به یاد داشته باشید که انتخاب پزشک ماهر می تواند نقش مهمی در چگونگی بروز نتایج نهایی ایفا نماید زیرا انتخاب ناحیه اهدا کننده و یا نحوه کاشت موها با توجه به جهت مو هر یک به نوعی در برو نتایج تاثیر گذار می باشند.

بطور مثال اگر پزشکی دانش کافی درباره جهت پیوند موها نداشته باشد، رویش موها در جهات مختلف اتفاق خواهد افتاد که همین امر می تواند تا حد زیادی در ظاهر نتایج اختلال ایجاد نماید.

آیا نتایج کاشت مو برای افراد کاملا دائمی است؟

دائمی بودن نتایج حاصل از پیوند مو بسته به آن است که موهای کاشته شده در چرخه طبیعی رشد مو قرار گیرند. اگرچه برای رسیدن به نتایج نهایی باید مدتی سپری شود اما پس از رشد موها نتایج دائمی می باشند.

البته لازم به ذکر است که در تمامی روش های hair transplant پس مدتی موها دچار ریزش خواهند شد؛ بنابراین اولین دوره ریزش مو جزو روند درمان بوده و برای تمامی افرادی که از طریق کاشت مو موهای خود را بازیافتند اتفاق افتاده است.

موهای رشد یافته قابل اصلاح و مدل دهی با توجه به سلیقه دلخواه شما بوده و هیچ کس نمی تواند تفاوتی بین موهای کاشته و موهای طبیعی افراد حس نماید.

بسیاری از افرادی که دارای شرایطی مانند ابتلا به آلوپسی شدید، دارا بودن ناحیه اهدا کننده ضعیف و یا انجام پیوند مو مکرر قرار گرفته اند می توانند از مزایای این تکنیک بهره ببرند.

اگر شما نیز از طاسی سر خود رنج برده و به دنبال راه حلی دائمی و موثر برای بازگرداندن جذابیت و اعتماد به نفس خود می باشید، می توانید با مراجعه به بهترین مراکز کاشت مو، مراحل درمان را گذرانده تا از داشتن موهایی طبیعی لذت ببرید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *