کاشت مو

جوش بعد از کاشت مو

جوش بعد از کاشت مو

جوش بعد از کاشت مو

کاشت مو به زیبایی فرد کمک زیادی می نماید ولی بعد از کاشت باید نکاتی را رعایت نمود تا فرد دچار عوارض احتمالی بعد از کاشت نگردد. به هنگام بیرون آمدن موهای کاشته شده از سر فرد شاید دچار جوش شود.

جوش بعد از کاشت مو

( کلینیک رز اولین ارائه دهنده مقالات پزشکی صوتی و متنی در ایران )

اگر قصد دارید این مقاله را به صورت صوتی گوش نمایید، بر روی player زیر کلیک نمایید.

دریافت تخفیف 500 هزار تومانی کاشت مو + مشاوره رایگان

جوش بعد از کاشت مو اصولا خطرناک نبوده و به تعداد کمی فرد شاید در سر خود جوش بزند ولی اگر تعداد این جوش ها زیاد باشد فرد باید به درمان آن بپردازد. معمولا این جوش ها خود به خود بهبود می یابند.

جوش بعد از کاشت مو

چربی و شوره سر باعث افزایش جوش در ناحیه سر می شود و می تواند کاشت مو را با مخاطره رو به رو می کند. بهتر است بهداشت فردی را رعایت نمود تا دچار جوش بعد از کاشت مو نشوید.

علت به وجود آمدن جوش پس از کاشت مو چیست؟

به طور کلی آماده سازی بستر مناسب برای کاشت مو در افرادی که موی آن ها به کلی ریزش نکرده است کاری دشوار نمی باشد. زیرا موهایی که در این ناحیه موجود است دارای فواصل زیادی نمی باشند. به علت وجود سایر موهای طبیعی، فاصله کمی بین فولیکول ها وجود دارد و به همین علت به وجود آوردن سوراخ ها و حفره های ریز به منظور جایگذاری فولیکول ها در بین موهای طبیعی دشوار است.

پزشک متخصص در حین انجام کاشت برای این دسته از افراد، ممکن است مرتبا دچار خطا و اشتباه شده و سبب آسیب به ریشه موهای شخص و همچنین بافت های آن ناحیه از سر شود. به طور عمده نشانه و آثاری که پس از بروز این اتفاق نمایان می شوند به صورت جوش های ریز می باشند که در اصطلاح به آن ها کیست های مویی گفته می شود.

البته لازم به ذکر است که بروز جوش در ناحیه کاشت شده سر پس از گذشت چند هفته کاملا عادی بوده و امری طبیعی محسوب می شود. این نوع جوش ها واکنش های طبیعی بدن نسبت به موهای جدید کاشته شده می باشد و پس از گذشت چند روز به طور خود به خود از بین خواهند رفت.

اما اگر چنانچه تعداد زیادی از این نوع جوش ها یا کیست های مویی در این محل به وجود آمد بهتر است که در اولین فرصت به نزد پزشک متخصص مراجعه کنید تا روند درمان آن سریع تر شروع شود.

از علل دیگری که سبب بروز جوش و آکنه در ناحیه کاشته شده می شود، می توان به رویش برخی موهای کاشته شده به سمت داخل اشاره کرد. رویش موهای کاشته شده به سمت داخل می تواند سبب آسیب به فولیکول های مو شده و این عامل نیز می تواند باعث بروز چرک و آکنه در این ناحیه شود.

گاهی در برخی از افراد ممکن است به دلیل آسیب رسانی به بافت های زیر پوستی در ناحیه هدف جوش هایی رشد کنند. به عنوان مثال برخی از موهایی که کاشته شده است ممکن است در حین رشد، به علت وجود فشار به لایه های پوست آسیب هایی وارد کنند که در نهایت سبب به وجود آمدن جوش در این ناحیه می شود.

البته دلایل دیگری نیز برای به وجود آمدن جوش و کیست در نواحی کاشته شده وجود دارد که عامل اصلی آن خود شخص می باشد. شخص باید توجه بسیاری به مراقبت های پس از انجام کاشت مو داشته و به ویژه تمامی نکات مرتبط با بهداشت را به طور دقیق و منظم رعایت نماید.

زیرا عفونت هایی که در نواحی کاشته شده به وجود می آیند، می تواند در بروز جوش های چرکی در این نواحی نقش به سزایی داشته باشند. لذا توصیه می شود که به نکاتی همچون شستشو بعد از کاشت مو و موارد بهداشتی توجهات ویژه ای داشته باشید. زیرا درمان جوش و همچنین عفونت های پس از کاشت برای فرد دشواری هایی را به همراه خواهد داشت.

جوش های حاصل از کاشت مو چه زمانی به وجود می آیند؟

از جمله سوالات بسیار متداول در این باره، زمان بروز جوش ها در این نواحی و همچنین میزان ماندگاری آن می باشد. معمولا در اکثر افراد پس از اتمام دوره نتایج اولیه حاصل از کاشت مو، که معمولا تا دو هفته به طول می انجامد، جوش هایی در این نواحی شروع به ظاهر شدن می کنند.

در این صورت اگر تعداد جوش های ظاهر شده بیش از 3 عدد باشد، شخص باید با پزشک متخصص خود تماس حاصل کند و سریعا به نزد او مراجعه نماید تا اقداماتی درمانی برای وی انجام شود.

البته احتمال به وجود آمدن جوش در این نواحی تا 6 ماه ابتدایی نیز وجود دارد و اگر در این مدت بهداشت فردی به خوبی رعایت نشود احتمال بروز این مشکل وجود خواهد داشت.

اما در خصوص جوش هایی که پس از کاشت مو به وجود می آیند و تعداد آن ها یک یا دو عدد می باشد، نیازی به نگرانی وجود ندارد و باید اجازه داد تا به طور خود به خود این جوش ها از بین بروند.

رفع این نوع جوش ها حتی می تواند تا چند ماه نیز به طول بیانجامد و توصیه می شود به هیچ وجه اقدام به خراش دادن یا ترکاندن این جوش ها نکنید تا توسط خود بدن بهبود یابد.

درمان جوش بعد از کاشت مو

ناحیه ای که از آن جا فولیکول های پیوندی استخراج شده است را به مدت 2 هفته مرطوب نگه دارید.کمپرس آب گرم و خیس با اسفنج مرطوب و گرم نگه دارید این امر به بهبود شما کمک می نماید.

نحوه شستشو مو بعد از کاشت مو ” اگر بیمار سرش را خوب بشوید موها تمیز بوده و شاید فقط کمی سر شما التهاب و قرمز باشد ولی اگر شستشو تکمیل نباشد فرد دچار شوره و چربی می شود و احتمال جوش بعد از کاشت مو و کیست های مویی زیاد می باشد و فرد را دچار سختی می نماید و احتمال آسیب زدن به موهای کاشته زیاد می باشد.

باید هر 3 روز یکبار موها با شامپوی ملایم مانند شامپوی بچه و یا شامپویی که پزشک برای شما تجویز نموده استفاده نمود. از شستن محکم سر و با فشار سر خودداری نمایید تا به فولیکول های کاشته شده آسیبی وارد نگردد.

جوش بعد از کاشت مو با شستشوی درست از بین می رود سعی نمایید از حوله بعد از حمام استفاده نکنید زیرا به موهای کاشته شده آسیب وارد می نماید.

اصولا جوش بعد از کاشت مو تعداد کمی می باشد و اهمیت زیادی ندارد ولی بعد از 2 الی 4 ماه بعد از عمل جوش های بیشتری به وجود می آید که در صورت وجود بهتر است به پزشک معالج خود مراجعه نمایید تا راهی برای درمان به شما پیشنهاد می دهد.

اگر سر را تمیز نگه دارید احتمال وجود این که جوش هایی در ناحیه کاشت به وجود بیاید کم می باشد.

بعضی از این جوش ها به دلیل داشتن عمق زیاد باعث تخریب ریشه مو می شود و به همین دلیل شاید در سطح سر قابل رویت نباشد این عارضه را فولیکولیت دکالوانس می نامند که پزشک برای این جوش ها داروی قوی تر را تجویز می نماید تا از ریزش موی فرد از ریشه جلوگیری نماید و هر چه زودتر این جوش ها بهبود یابد.

عفونت های قارچی نیز باعث به وجود آمدن جوش در سر می شود، بیشتر افراد با تصور این که این جوش ها سطحی می باشد و جوش بعد از کاشت مو است به پزشک مراجعه نمی نمایند و نتیجه آن از بین رفتن مو از ریشه می گردد و نتیجه نهایی کاشت مو را با مشکل مواجه می نماید و احتمال نتیجه نامطلوب کاشت مو را افزایش می دهد.

آنتی بیوتیک موضعی می تواند به درمان جوش بعد از کاشت مو کمک نماید ولی اگر این امر جواب ندهد باز کردن جوش و تخلیه آن می تواند به درمان جوش بعد از کاشت مو کمک می نماید.

سعی نمایید بعد از کاشت مو سر خود را به سمت پایین خم نکنید و در صورت لزوم سعی کنید از کمر خم شوید.

بهتر است کاشت مو را هنگامی انجام دهید که 40 تا 50 درصد از موها ریخته شده باشد تا فضای خالی برای کاشت مو وجود داشته باشد تا سر اگر دچار جوش شد فرد اذیت نگردد و رشد موها با مشکل مواجه نشود.

تعداد زیاد جوش بعد از کاشت مو رشد موها را با اختلال مواجه می کند و اگر به موقع درمان نگردد موها دچار ریزش زیادی می شود و فرد را با مشکل مواجه می نماید.

اما در نهایت به افرادی که قصد انجام این اقدام را دارند توصیه می شود سعی کنند حتما نزد یک پزشک متخصص و با مهارت در این زمینه مراجعه نمایند و همچنین مراقبت های پس از کاشت، به ویژه نکات بهداشتی و شستشوی ناحیه هدف را به خوبی و دقیق انجام دهند تا از بروز این دسته از مشکلات و عوارض پیشگیری شود.

عوارض احتمالی کاشت مو

ورم

ورم و التهاب بر اثر تجمع مایع میان بافتی بر سر ایجاد می گردد و نصف افرادی که کاشت مو را در ناحیه سر و ابرو انجام می دهند دچار ورم صورت و سر می گردند و بعد از مدتی ورم آن می خوابد. کمپرس آب یخ می تواند به درمان ورم صورت کمک نماید. کمپرس آب یخ را بر روی پیشانی و ناحیه کاشت قرار دهید تا التهاب و ورم شما را کم نماید.

خونریزی

خونریزی در هنگام کاشت اصلا شایع نمی باشد ولی در مواردی که پزشک تجربه کافی و تخصص در این زمینه را نداشته باشد احتمال خونریزی بالا می باشد.

خارش

زخم های وجود در سر بعد از کاشت شروع به خارش می گردند و موجب ” پوسته شدن سر بعد از کاشت مو ” می شوند ولی اصلا نباید این زخم ها را خاراند زیرا به فولیکول های کاشته شده آسیب وارد می گردد و مدت زمان التیام زخم ها طولانی می گردد شستشو با شامپوی ملایم و به موقع می تواند از شدت خارش ها کم نماید.

بی حسی

بیماران به هنگام کاشت مو بی حسی موضعی و یا بی هوشی را تجربه می کنند و بعد از عمل تا یک هفته در ناحیه سر شاید فرد حس بی حسی را تجربه نماید و بعد بدن به حالت عادی خود بر می گردد.

زخم

به هنگام کاشت مو و ابرو برش هایی را ایجاد می نمایند تا فولیکول ها را بر قسمت مورد نیاز بکارند در نتیجه در ناحیه مورد نیاز زخم هایی وجود دارد و کم کم این زخم ها شروع به بهبود و از بین می روند.

پوسته شدن سر بعد از کاشت مو

پوسته شدن سر بعد از کاشت مو موقتی بوده و بعد از چند روز از بین می رود و می توان از شامپوی ملایم مانند شامپو بچه سر را شسته و کم کم شاهد از بین رفتن آن ها شوید. پوسته شدن سر بعد از کاشت مو به دلیل خشکی سر و از دست دادن چربی ها به وجود می آید همچنین محلول هایی که برای بعد از کاشت مو استفاده می شود می تواند سبب پوسته شدن سر شود. بیماران باید از خاراندن سر بپرهیزند زیرا به فولیکول های کاشته شده آسیب وارد می کند و نتیجه کاشت را با مشکل مواجه می کند.

جوش بعد از کاشت مو

اگر بهداشت مو بعد از کاشت رعایت نشود فرد دچار جوش در ناحیه موی کاشته شده می شود. جوش بعد از کاشت مو اصولا خود به خود بعد از مدتی از بین می رود ولی اگر تعداد این جوش ها زیاد باشد فرد با مشکل مواجه می گردد و حتما باید به پزشک مراجعه نمود

شما می توانید با مراجعه به کلینیک تخصصی پوست و مو رز با متخصصین مجرب این کلینیک پوست مو در مورد کاشت مو مشورت نمایید. جهت مشاوره با شماره ۰۲۱۴۴۰۶۷۰۰۵ تماس بگیرید.

همچنین شما عزیزان می توانید از طریق سیستم چت آنلاین وب سایت، از مشاوره آنلاین هم بهره مند بشوید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *