کاشت مو

کاشت ریش و سبیل به روش FUT

کاشت ریش و سبیل به روش FUT

کاشت ریش و سبیل به روش FUT

بسیاری از مردان تمایل به داشتن ریش و سبیل درشت و یکدست دارند. با این وجود همه ی افراد نمی توانند آن را داشته باشند و به همین دلیل روش هایی مانند کاشت ریش و سبیل محبوبیت زیادی پیدا کرده است.

کاشت ریش و سبیل به روش FUTپیوند ریش همان کاری را انجام می دهد که ژنتیک و سایر عوامل به شما امکان انجام آن را نمی دهند. در این فرایند، مو از قسمت دیگری از بدن شما (معمولاً پوست سر) گرفته شده و به صورت شما پیوند داده می شود.

دریافت تخفیف 500 هزار تومانی کاشت مو + مشاوره رایگان

روش های پیوند ریش و سبیل دستخوش پیشرفت های زیادی شده اند. امکانات و تجهیزات کاشت ریش و سبیل حرفه ای بسیار زیاد و فناوری های پیشرفته ای در این زمینه وجود دارد.

حتی بهتر، شما دقیقاً می توانید مدل ریش مد نظر خود را قبل از کاشت انتخاب کنید؛ اما آیا پیوند ریش برای شما مناسب است؟

بیایید نگاه دقیق تری به این فرایند داشته باشیم زیرا کاشت ریش و سبیل یک تصمیم بسیار مهم است.

کاشت ریش و سبیل به روش FUTروش های کاشت ریش و سبیل

دو روش عمده برای انجام پیوند ریش و سبیل وجود دارد و باقی روش های جانبی به نوعی تکنیک هایی برای کاهش عوارض و بهبود نتایج هستند.

  1.   روش استخراج واحد فولیکولار یا همان FUE
  2. پیوند نواری واحد فولیکولار یا همان FUT

هر دوی این روش ها شامل استخراج مو از ناحیه ی بانک مو می باشد. در روش FUE موها جداگانه و یک به یک از منطقه ی بانک مو برداشته شده و در ناحیه ی مد نظر کاشت می شوند و فقط زخم های کوچک دایره ای باقی می مانند. این روش، روش رایج تر و مدرن تری برای انجام کاشت ریش و سبیل است.

در مقابل این روش ذکر شده، روش FUT وجود دارد. در این روش طی یک فرایند برداشت میکروسکوپی، یک نوار کوچک از ناحیه ی بانک مو جدا می شود. سپس لبه ی زخم توسط جراح بسته می شود و تنها یک زخم بزرگ خطی در پشت سر باقی می ماند.

هر دوی این روش ها معایب و مزایای خود را دارند که در این مقاله ما به بررسی روش FUT می پردازیم.

فرایند کاشت ریش و سبیل به روش FUT به چه صورت انجام می شود؟

مراحل کاشت به روش FUT توسط پزشک متخصص و کادر درمانی وی انجام خواهد شد که اگر بخواهیم این روند را خلاصه وار توضیح دهیم شامل مراحل زیر خواهد شد.

  1. ابتدا پوست سر را به صورت سطحی بی حس می کنند.
  2. بعد یک نوار از ناحیه ی پشت سر که معمولاً بانک مو نامیده می شود، برداشت می گردد.
  3. سپس محل خالی نوار مو در پشت سر بخیه زده خواهد شد و یک زخم خطی به جای می گذارد.
  4. نوار برداشت شده به وسیله ی روش های جداسازی دقیق میکروسکوپی به واحد های فولیکولاری برش داده می شود و گرافت های مو آماده کاشت ریش خواهند شد.
  5. سپس در ناحیه ی طاس شده حفره هایی ایجاد شده و این فولیکول ها در داخل آنها کاشته می شوند.
  6. در پایان کار منطقه ی بانک مو با باند پوشانده می شوند.

مزایای کاشت ریش و سبیل به روش FUT

در این روش یک زخم خطی و کوچک در پشت سر باقی می ماند که اغلب در اثر رویش موهای بالایی پوشیده می شود. در روش کاشت ریش و سبیل به روش FUT مقدار بیشتری مو در واحد زمان برداشت می شود. در این روش از منطقه ی میانی بانک مو برای افزایش تعداد گرافت ها در یک ناحیه استفاده می شود.

در روش FUT این امکان وجود دارد که طی یک جراحی و با برداشت یک نوار، فولیکول های لازم برای داشتن یک ریش پرپشت بدست آید. همچنین در این روشِ کاشت ریش و سبیل، آسیب بسیار کمتری به فولیکول های سالم در بانک مو وارد می شود. همچنین از آنجایی که برداشت مو به صورت یک نوار انجام می شود بسیار سریع تر از روش دیگر است.

کاندیداهای مناسب برای کاشت ریش و سبیل به روش FUT

همانطور که گفته شد روش های کاشت متفاوت اند و این که در نهایت کدام روش برای کاشت ریش و سبیل انتخاب شود به ویژگی های فردی بستگی دارد. در ادامه به مشخصه هایی که شما را به یک گزینه ی مناسب برای کاشت به روش FUT تبدیل می کند اشاره خواهیم کرد.

  1.   اولین ویژگی مناسب برای کاشت به روش FUT این است که میزان طاسی در منطقه ی مورد نظر نباید بیش از اندازه کم باشد؛ زیرا حیف است که برای کاشت تعداد محدودی تار مو، یک برش بزرگ در پشت سر ایجاد شود و اگر طاسی کمی دارید بهتر از FUE استفاده کنید.

اگر طاسی بیش از حد هم باشد، باز هم روش FUT مناسب نیست زیرا مو کم می آید و تراکم کاشت کاهش پیدا می کند. پس طاسی نباید نه خیلی کم باشد نه خیلی زیاد.

  1.   پوست سر نباید خیلی سفت باشد و باید از انعطاف پذیری مناسبی برخوردار باشد زیرا در روش کاشت ریش و سبیل به روش FUT، یک نوار با عرض حداقل یک سانتیمتر برداشت می شود پس پوست باید کشسانی لازم برای بخیه زده شدن را داشته باشد.
  2.   موی پشت سر فرد از تراکم لازم برخوردار باشد.
  3.   در پشت سر ضایعات پوستی و زخم های بزرگ قبلی وجود نداشته باشد.
  4.   اگر از جمله افرادی هستید که معمولاً موی سر خود را می تراشید بهتر است از این روش استفاده نکنید زیرا جای بخیه های آن در پشت سرتان باقی می ماند.
  5.   اگر از عملکرد جراح خود مطمئن نیستید بهتر است این روش را انتخاب نکنید زیرا عوارض آن از سایر روش های کاشت بیشتر است و در صورت وارد نبودن پزشک می تواند خطرناک تر باشد.

معایب روش کاشت ریش و سبیل به روش FUT

در مقایسه با روش FUE، اصلی ترین مشکل روش FUT به جای گذاشتن یک زخم بزرگ است. به همین خاطر زمان لازم برای بهبود پس از این روش نیز طولانی تر است. درمان های FUT بیشتر می تواند منجر به کشیدگی پوست سر شود که ظاهر زخم خطی را بدتر می کند.

روش FUT نسبت به سایر روش ها تهاجمی تر است به همین خاطر روند بهبودی آن طولانی تر است و بخیه ها به مدت یک تا دو هفته روی سر باقی می مانند؛ و توصیه می شود که فرد تا چند هفته از انجام فعالیت های شدید خودداری کند.

مراقبت های بعد از کاشت به روش FUT

مهم است که فرد برای اطمینان از بهبودی و رشد مطلوب موهای پیوند زده شده پس از کاشت ریش از یک سری از دستورالعمل ها بعد از پیوند ریش و سبیل پیروی کند. در ادامه به توضیح این دستورات می پردازیم:

  1.   برای خوابیدن بهتر است سر در حالت ایستاده قرار بگیرد و پشت سر کمترین تماس با بالش را داشته باشد.
  2.   تا سه روز بعد از کاشت همچنان از مصرف الکل خودداری کنید.
  3.   تا دو هفته بعد از کاشت از استعمال دخانیات خودداری کنید.
  4.   ده روز بعد از کاشت، پیوند ها نسبتاً محکم شده اند و شما می توانید روند شستشوی عادی سر و صورت خود را از سر بگیرید.
  5.   تا دو هفته اجازه ندهید محل بانک مو در معرض تابش مستقیم نور خورشید قرار بگیرید و بهتر است از پوشش برای این کار استفاده کنید.
  6.   از کرم های ضد آفتاب با SPE 30 یا بالاتر استفاده کنید.
  7.   بعد از سه هفته می توانید صورت خود را اصلاح کنید اما ترجیحاً از تیغ استفاده نکنید و در عوض با قیچی ریش و سبیل را کوتاه کنید.
  8.   تا چند هفته از ورزش و فعالیت های سنگین که منجر به تعریق می شود خودداری کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *