فهرست مطالب
مزایا و معایب کرم های ضد چروک چیست ؟
مزایا و معایب کرم های ضد چروک چیست ؟
چین و چروک روی پوست از مشکلات پوستی ناراحت کننده در افراد می باشد. عوامل مختلفی در تشکیل چین و چروک روی پوست تاثیر دارند. با افزایش سن، مشکل چین و چروک در افراد بیشتری دیده می شود. چرا که با بالا رفتن سن، پوست به تدریج کلاژن و الاستین کمتری تولید می کند و سبب بروز چین و چروک می شود.
و این امر می تواند نازک شدن پوست را به دنبال داشته باشد. عدم آب رسانی صحیح به پوست، از موارد تاثیرگذار در تشکیل چین و چروک می باشد. درمان مختلفی برای چین و چروک وجود دارد. کرم ضد چروک از شیوه های متداول برای پیشگیری و از بین بردن چین و چروک ها می باشد.
دریافت تخفیف نقدی خدمات کلینیک رز + مشاره رایگان
لازم به ذکر است که برای استفاده از کرم ضد چروک هیچ وقت زود نیست. حتی از دوران نوجوانی استفاده از کرم ضد چروک می تواند به تاخیر انداختن زمان ایجاد چین و چروک کمک شایانی کند.
هر چه از سن پایین تر مراقبت از پوست و اهمیت دادن به سلامت پوست و مو شروع شود، باقی ماندن چهره ی جوان و شاداب تا سال های بیشتری ادامه پیدا خواهد کرد. اگر در طول روز می خواهید از کرم ضد چروک بر روی پوست صورت خود استفاده کنید، بهتر است انواع کرم هایی که دارای میزان مناسبی از SPF برای مقابله با مضرات نور خورشید می باشند را انتخاب کنید.
برخی از کرم های ضد چروک هم در بازار وجود دارند که در هنگام شب مانند کرم های شب باید مورد استفاده قرار بگیرند.
مزایای کرم ضد چروک
امروزه کرم ضد چروک در انواع مختلفی به بازار عرضه شده اند. این کرم ها با چروک پوست مبارزه می کند و شفافیت را تا حدودی به پوست هدیه می کند. برای کسانی که 30 سال را پشت سر گذرانده اند، دیدن چین و چروک ریز، کابوس هر روزه است.
با افزایش سن، خطوط ریزی به مرور بر روی پوست ایجاد می شود. در این دوران استفاده از کرم ضد چروک، تا حدودی مانع از عمیق شدن این چروک ها می شود.
بازسازی سلول های پوستی، از جمله ادعاهای شرکت های سازنده کرم ضد چروک می باشد. کرم ضد چروک در اصطلاح با بلند کردن سلول های سطحی و صاف کردن چین وچروک های سطحی، به مبارزه با آثار پیری و چین و چروک های تشکیل شده بر سطح پوست می روند.
کرم های ضد چروک که دارای ترکیبات قوی می باشند، در طی گذر زمان و استفاده ی مداوم از آن می توانند حتی در ضعیف کردن چروک های عمقی پوست هم موثر واقع شوند. پس با توجه به سن خود و نوع چین و چروک های تشکیل شده بر سطح پوست خود، اقدام به انتخاب یک کرم ضد چروک متناسب با نوع پوست خود کنید و از این مزایای عالی این کرم ها بهره مند شوید.
به دلیل عدم پوشاندن منافذ پوست توسط کرم های ضد چروک، نه تنها افراد با انواع پوست چرب تا خشک می توانند از آن استفاده کنند، بلکه پوست را تقویت می کند.
افزایش شادابی و مستحکم کردن پوست هم از جمله منفعت های استفاده از کرم ضد چروک می باشد. برخی از کرم های ضد چروک خاصیت درخشندگی و شفافیت هم برای پوست دارند و با استفاده از آن ها جوان تر به نظر خواهید رسید.
در افرادی که خشکی پوست دارند، چین و چروک زودتر نمایان می شود. برای مثال، ممکن است خانم زیر 30 سال، به دلیل داشتن پوست خشک، زودتر از سایر هم سن و سالان دچار چین و چروک شود. در این موارد، مراجعه به پزشک الزامی می باشد.
و معمولا پزشک در درمان اولیه، کرم ضد چروک و مرطوب کننده متناسب با پوست فرد تجویز می کند. با این کار، از عمیق شدن خطوط ریز روی صورت فرد، جلوگیری می شود. فقط توجه نمایید که تکمیل کردن پروسه درمانی تجویز شده، بسیار مهم می باشد. در غیر این صورت انتظار معجزه پس از مصرف چند روزه کرم ضد چروک نداشته باشید.
معایب کرم ضد چروک
از نظر علمی، مصرف کرم ضد چروک تایید نشده است و معنایی ندارد. ترمیم و جوان شدن سلول پوستی مرده اثبات پزشکی ندارد. کرم ضد چروک طرفداران زیادی پیدا کرده است. اما دقت داشته باشید که این کرم ها فقط از پوست شما در برابر آسیب های رادیکال های آزاد محافظت می کنند. ادعای شرکت های سازنده کرم ضد چروک مبنی بر جوان سازی و ترمیم سلول های پوستی که آسیب شدید دیده اند، دروغی بیش نیست. البته استفاده از کرم ضد چروک در مراحل اولیه تشکیل چین و چروک، تاثیر مثبتی خواهد داشت.
کرم ضد چروک حدود 30 درصد در بهبود و پیشگیری چین و چروک صورت فرد موثر واقع شده است. در مواردی که کرم های ضد چروک و به طور کلی محصولات ضد پیری شامل برخی ترکیبات مانند پارابن باشند، ممکن است باعث اختلالاتی در سیستم های غددی مانند غدد درون ریز بدن فرد استفاده کننده از آن ها شوند.
ماده ی پروپیلن گلیکول که ممکن است در کرم های ضد چروک وجود داشته باشد، می تواند بسیاری از اندام های بدن را تحت تاثیر قرار دهد و آن ها را دچار اختلال نماید.
آسیب به کلیه، کبد و مشکلات عصبی می توانند از عوارض حضور این ماده در بدن باشند. در برخی پژوهش ها تاثیر کرم های ضد پیری مانند کرم های ضد چروک بر ایجاد بیماری های اساسی ازجمله سرطان، دیابت و مشکلات ناباروری ثابت شده اند.
بهترین روش برای درمان و پیشگیری از نمود پیدا کردن علائم پیری پوست همانند ایجاد خطوط چین و چروک
تغییر در سبک زندگی می باشد. این بدین معنا است که با ترک عادت های بد که به سلامتی پوست آسیب می زنند و نیز انجام عادات خوب که سبب تقویت و شادابی پوست شما می شود، می توانید از شر مضرات این محصولات ضد چروک هم خلاص شوید.
استفاده از رژیم غذایی حاوی انواع ویتامین ها، پروتئین ها و دیگر مواد مغذی مورد نیاز بدن، می تواند در پیشگیری از ایجاد چین و چروک پوستی موثر باشند. ورزش کردن منطم، دوری از استرس ها و اضطراب های گوناگون هم از عادات خوب در پیشگیری و درمان چین و چروک های پوستی به شمار می روند.
مواد تشکیل دهنده کرم ضد چروک
کرم ضد چروک با برند های متفاوتی در بازار عرضه شده اند. مواد تشکیل دهنده این کرم ها با توجه به مارک و برند آن، مختلف است. مرطوب کننده، آنتی اکسیدان و رتینوئید ها از جمله مواد تشکیل دهنده عمومی کرم ضد چروک می باشند.
در برخی از کرم ضد چروک، انواع ویتامین ها به کار برده شده است. برخی از کرم ضد چروک حاوی ویتامین هایی مانند A, C و E می باشند. هیالورونیک اسید، چای سبز، آمینو پپتید ها و روغن جوجوبا از جمله مواد مورد استفاده در تولید کرم های ضد چروک می باشند.
همان طور که در بالا اشاره شد، از نشر علمی هنوز هیچ کرمی تولید نشده که بتواند مشکل چین و چروک صورت را به طور کامل رفع نماید. محصولات آرایشی و کرم ضد چروک، نمی توانند تمامی چین و چروک ها را از بین ببرند.
پس انتظار نداشته باشید که این کرم ها به طور کامل تمامی چروک های صورت تان را برطرف نمایند. کرم ضد چروک باعث لطافت پوست شده و تا حدودی خطوط ریز چین و چروک را محو می کند.
نوع پوست فرد اعم از خشک یا چرب بودن و سن فرد، در میزان اثر بخشی کرم ضد چروک تاثیر می گذارند.